Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális lehet, hogy a 70-75%-a nem lesz tartós azoknak a párkapcsolatoknak, amelyek úgy jöttek létre, hogy egy régi kapcsolatot az új miatt zárt le a szakító fél?
Nem.
Ez egyénileg változó.
De abban reménykednie az otthagyott félnek, hogy a másik az újjal szakít mert őt sokkal jobban szerette és majd visszatér hozzá... az egy ostobaság és féltékenység.
7-8: azért azt tegyük hozzá, hogy ilyenkor már mindenki részéről ott van egy kis bizonyítás is, hogy "már csak azért sem", nehogy ezzel az otthagyott felet igazoljátok.
Kérdezőnek: én azt látom, hogy a mostani kapcsolatok, házasságok döntő többsége ilyen. Évekig jár egy pár, aztán hip-hopp vége, jön az új, azzal meg fél/1 év után minden: esküvő, gyerek, stb.. És egyébként én sem azt látom, hogy szétmennének. Gyakran igen sokáig együtt maradnak. De ahogy a 7-8-oknak is írtam, szerintem ilyenkor ezt már a bizonyítási kényszer, a dafke is hajtja, még ha annyira nem is szuper az új kapcsolat, kicsit vetíteni, szépíteni kell a külvilág felé, különben még az otthagyott félnek lenne legalább részben igaza. Az meg ugye milyen snassz már...
Nem, mert sok esetben már házassag közbe lezárja legbelül de nem mert kilépni a meglehetőség/hitel/pénz/vagyon , szégyen, hitel, gyerek, mint mind más stb miatt.
Inkább ez a baj hogy bennemaradnak úgy hogy már legbelül le van zárva, es amikor jön vki akkor dobbantanak.
Hogy ez meddig fog tartani az nem a múlttól függ már.
Csak akkor függ a múlttól hogy képes volt-e lezarni vagy sem.
Ha nem volt sex köztük valszeg már lezarta csak egyéb dolgok miatt nem tudott lépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!