Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak 3 het múlva lesz a szülinapja. Addig ne szakítsak vele?
Exem 2 héttel 30. szülinapom előtt szakított, a szülinapommal kapcsolatban ez pont lényegtelen volt. Így is eljátszott egy álcát, a szülinapomon túl elhúznia még rosszabb lett volna.
35/F
Én az exem szülinapja előtt egy héttel szakítottam
Na és?
Nem számít
Egy párkapcsolat -kiváltképp, ha hosszútávú- nem a szerelemről szól, hanem a bizalomról és az elköteleződésről. Részedről szemmel láthatóan hiányzik a bizalom, ha meg se próbálsz kommunikálni a pároddal, nem bízol benne, pedig általában a férfiak azok, akik ész érvek és logika mentén mozognak míg a nők azok, akik képesek mindent eldobni, mikor úgy érzik.
Szerintem kéne tartanod egy kis önismereti kutatást és fejlesztened kéne a kommunikációs készségeden, mert tiszta kommunikáció nélkül nincs esélyed hosszútávú párkapcsolatra. Arra bazírozni hogy beleszeretsz egy férfiba, aki lesz annyira tapasztalt és szerelmes beléd, hogy meg tudja ezt tanítani neked, nem a legoptimálisabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!