Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás szülinapja előtt?
Tudom nincs rá jó időpont. De át kell gondolni kettőnk kapcsolatát. Nincs kizárva h vége lesz es költözni kell neki akkor stb., viszont kb 1hét múlva szülinapja és úgy van megyünk szüleihez emiatt.
Lehet h jobb lenne utána dönteni?
Nekunk minden spontan volt. Azulinapom korül.is ment a se veled se nelkuledezés.
Szulinapomkor elvitt ajandekot venni aztán bekattant es elkezdett üvöltözni kitett egy pusztában otthagyott visszajott.
Igazabol nalunk mindig teljesen mindegy volt az épp milyen nap van. Karacsony vagy unnepek vagy hétköznap egyrement az összes.
*Ja az ő szulinapja is jo volt, en meg akkor dobàltam ki neki az ablakon a cuccait, de elotte meg minden rendben volt szoval ajándékatadàsnàl pont nem voltunk összeveszve.
Aztàn meg mondta, hogy őrizgeti amit kapott tölem. Én meg nem értettem csak egy dobozos sört kapott matricákkal. De neki az meghato :) ♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!