Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottàl legutóbb? Mennyi idő után? Túl vagy rajta?
5 éve, 6.5 év után. Túlvagyok rajta. Alapvetően viszonylag korán túlestem rajta, mert az utolsó kb. 3/4 év már szenvedés volt, csak rágtam magam azon, hogy szakítsak, vagy próbáljam meg toldozgatni-foldozgatni a kapcsolatot / nem az van-e, hogy jódolgomban a harmóniát unom...de nem. Nagyon elhidegültünk már, és kb. közös döntés volt. Már nem éreztem iránta semmit romantikusan (jó embernek tartottam, havernak max. elment volna vagy lakótársnak), emellett motiválatlan volt az élet minden területén egy ideje (nem olyan volt, amikor megismertem), nem volt minőségi együtt töltött idő (nem miattam... persze megpróbálta úgy beállítani veszekedés közben... komolyan azt gondolta, az valid indoklás, hogy azért nem mentünk el ősszel egy egynapos túrára, mert neki csak az az egy db munkaszombat lett volna jó, amikor nekem dolgozni kellett, a vasárnap neki már nem megfelelő... csak mert másnap hétfő van :D), nem figyelt rám oda, valótlanságokat mondott azzal kapcsolatban, én mikor mit mondtam neki, és többedszerre is tömni akarta belém a Milka csokit úgy, hogy elmondtam nem egyszer, nem kétszer, nem háromszopr, hogy olyan eü. problémám van, ami miatt nem ehetek cukrot... és utána meg azt mondta, hogy jaj, már megint elfelejtettem, hogy MÁR NEM SZERETED... felelőtlenül is ígérgetett dolgokat.
Amiatt voltam szomorú 1-2 hónapig, hogy nem az első kapcsolatom lett az utolsó sírig tartó, mert az olyan romantikus lett volna... de rájöttem, hogy ez baromság.
1 éve szakítottam, 7 év kapcsolat után. Túl vagyok-e rajta?
Az első 4-5 hónapban nagyon jól voltam, aztán elkezdett hiányozni, gyakran álmodom vele. Nem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!