Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után és milyen okból kifolyólag szakítottatok a legutóbb?
4 hónapig voltam együtt a sráccal még 3 éve. Nem tudtam belé szeretni, és úgy gondoltam, hogy nem húzom az agyát, inkább esélyt adok neki is meg magamnak is, hogy megtaláljuk az igazit.
Egyáltalán nem viselt meg, sőt... fellélegeztem.
A legutóbbi kapcsolatom kemény 3 hétig tartott. Azért szakítottam a sráccal, mert a hátam mögött nekiállt párkapcsolatot keresni. Mázlim volt hogy megtudtam, és szakítottam vele. Már csak a büszkeségem miatt is megérte:), hogy én dobhattam ki őt. Amúgy nem éreztem túl sok mindent iránta. Csak csalódott voltam.
2 hónappal később ismertem meg azt a férfit aki már a férjem. 3,5 éve vagyunk együtt. Azt érzem, hogy ebből nem lesz szakítás soha.
27/N
Tavasszal szakított velem az exem, majdnem egy év után, mert rájött, hogy még csajozna, és nem tudja MÉG lekötni magát, de majd valamikor idővel, blablabla.. Kicsit földhöz vágott a sztori az elején, de hát ha így érzi, így érzi.. Mpndjuk relatíve hamar kimásztam belőle. Most meg már időnként jön a szövegekkel (nem maradtunk rossz viszonyban, néha közös haverok által összefutunk, igazából nem is haragszom, elég közömbös.. emberileg jó fej, nem véletlenül voltunk anno együtt, csak hát kapcsolatra alkalmatlan, van ilyen :)), hogy jaj de elbaszta, és hogy nem fog még egy ilyen csajt találni.. Hát, apukám, késő bánat, egy ilyen után biztos nem jönnék vele össze újra :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!