Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hibát követtem el? Olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibát követtem el? Olyan mintha a saját magam életét szúrnám el.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem gondoltam volna, hogy én valaha ilyen kérdést fogok feltenni, pont itt. De eljött ennek is az ideje. 34 éves vagyok, 3 hete megismerkedtem egy nővel tinderen, ő 30 éves. Az első randin, amikor megláttam, kétes érzések fogtak el. Csinos volt, nőies, vonzó, viszont az arca nem teljesen olyan volt, mint amilyet elképzeltem a képek által. Nehéz megfogalmaznom, mert bizonyos szögből, ha mosolygott, vagy ahogy nézett, akkor elvarázsolt, de volt olyan is, hogy mikor egyenesen rám nézett szemből, akkor egyszerűen az arc karakterisztikája miatt azt éreztem, valami nem stimmel. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy 70-80%-ban volt meg az arcra, amit a képek alapján elképzeltem. Ez nem is baj, van ilyen, tudom. Ettől függetlenül viszont 5-6 órás randi volt és a belső, az értékrendje, ahogyan a világhoz hozzááll, ahogyan a dolgokat látja, humorérzék, egyszerűen minden stimmel.

A randi végén megbeszéltük, hogy én nem érzem azt, amit szerintem kéne, ő is így vélekedett, majd találkoztunk másnap is, mert ettől függetlenül fantasztikusan éreztük magunkat. Másnap végül arra jutottunk, hogy egy nagyon értékes embert ismertünk meg egymás személyében, de hagyjuk a dolgot, mert nincs meg az a valami. Viszont egyszerűen képtelenek voltunk elengedni egymást, utána 2-3 nap csend következett. Azokban a napokban sokat agyaltam és egyértelműen megbántam, hogy így döntöttem, sőt, belegondoltam, hogy biztos már másokkal randizik és ez engem nagyon idegesített, zavart. 1 hétig aludni is alig bírtam emiatt, forgolódtam, úgy éreztem, ellöktem magamtól a lehetőséget. Másnap elhívtam egy találkozóra és ott bekattant valami, egyértelműen közöltem vele, hogy őt akarom, szeretném elhívni igazi randikra, ahol jobban megismerjük egymást. Hiába nincs meg az a valami, ami ahhoz kell, hogy amikor ránézek, tudjam, jelen pillanatban csak ő kell nekem, egyszerűen összességében a személye annyira megfogott, hogy nem bírtam elengedni. Belement, majd pár randi után megcsókoltam. Utána szépen apránként léptünk tovább, azt mondta, a határozott fellépésem és közeledésem nála egyértelműen átformált mindent és tudja, velem szeretne lenni. Utána azon a héten még jobban elmélyült a kapcsolatunk, hirtelen mindent együtt csináltunk, mindenhova együtt mentünk.

Miután sikeresen megléptem ezt a dolgot, nem tehetek róla, de legbelül még mindig volt valami érzés bennem, ami a legelején és ez zavart. Igyekeztem tudomást nem venni róla, mert úgy voltam vele, basszus, egyszerűen belsőre minden stimmel, a személyisége elragadó és külsőre is vonzó, csak az a valami az arcában... Nem tudom máshogy megfogalmazni. Egy felszínes rohadéknak tartottam és tartom is magam, de úgy voltam vele, hátha idővel, 1-2 hónap után beindul a részemről is valami. Ez a dolog folyamatosan hullámzott a részemről és végül tegnap úgy döntöttem, elmondom ezt neki, mert nem tehetem meg azt, hogy hónapokig húzom a dolgot. Egyszerűen hihetetlen, hogy ezt is teljesen őszintén meg lehetett vele beszélni. Viszont most megint ott tartok, hogy ellöktem magamtól és hiába kellene megkönnyebbülést éreznem, jelenleg gyűlölöm magam és szenvedek. Nagyon nehezen köszöntünk el egymástól, olyan érzelmi hullámok jöttek rám elköszönésnél, hogy magamat se értettem, ilyen még nem volt. Pedig mindössze 3 hétről beszélünk, ami semmi, de mégis, olyan mélyen kitárulkoztunk már az elején egymásnak, hogy úgy éreztem, már 3 éve ismerjük egymást.

Nektek már volt ilyen? Nagyon félek tőle, hogy hibát követtem el, hogy véget vetettem neki. Elvileg ilyenkor nekem megkönnyebbülést kellene éreznem, de nem érzek, inkább csak szenvedést és szomorúságot. Viszont mégis bennem van az az érzés, hogy ha minden jó már a legelején, ha megvan az a valami, akkor nem agyalnék ilyeneken, hogy az arc karakterisztikája nem tetszik, hanem egyértelműen tudnám, vele szeretnék lenni, aztán meglátjuk hogy hova jut a dolog. Teljesen kétes érzéseket vált ki belőlem. Már arra is gondoltam, azért, mert megszoktam az egyedüllétet, van egy kényelmes, megszokott életem és most minden felborult és nem tudom a helyén kezelni a dolgokat, hozzá kell szoknom. Viszont egyúttal az is bennem van, hogy ez csak kifogás és a kapcsolat legelején nem ezt kellene éreznem, hanem azt, hogy jajj de jó, hogy itt van nekem és vele szeretném tölteni minden időmet. Lehet azért engedem el nehezen, mert a lelkem mélyén tudom, nem biztos, hogy találok még egy ilyen gondolkodású nőt. Na de ha a lelkem mélyén valami folyamatosan motoszkál, amit nem tudok elengedni (arc) és nem tudom emiatt 100%-osan beletenni magamat egy kezdődő kapcsolatba, akkor már megette a fene, nem? Érzelmileg érett gondolkodású férfinak tartom magam, de ezek után már egyértelművé vált számomra, hogy még jobban rá kell gyúrnom az érzelmi intelligencia fejlesztésére, már pszichológuson is gondolkodtam.

Egyértelműen szeretnék kapcsolatot, szeretném megosztani valakivel az életemet és ő megfelelő személ lett volna rá minden téren. Csak valamit akkor is érzek belül, azt, amit a legelső találkozásnál is éreztem, hogy ha ránézek, akkor valami nem jó. Illetve pontosítok, nem mindig jó. Ennek kellene lennie a plusznak, ami nincs meg? Csak nem értem, hogy akkor miért búcsúztunk el tegnap olyan nehezen, még ő is hozzám bújt és láttam rajta, annyira rosszul esik neki, hogy legszívesebben megvigasztaltam és megcsókoltam volna.

2024. jún. 17. 07:59
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
10%

Aha, aha 😎🍿 jó a mozi, nyálazd át a válaszaim, ott megtalálod ha szemfüles vagy, leírtam, hogy én csakis kizárólag a saját példámat hoztam fel, direkt a hozzád hasonló tuningolt helikopterek miatt. De ez elkerülte a figyelmedet, mert egyből kaptál az alkalmon, na most jól belekötök 😡🤬 na most én megmutatom...hát mutasd, de most tudod, megint a wc-n ülök, esküszöm, hogy ott ülök nem direkt csinálom 😂😂 szóval a válaszom ugyanaz mint előtte, miután megszültem a székletem, ugyanúgy lehúzom mint a monológod. Nem tudok mit tenni veled, most mit csináljak veled, vigasztaljalak meg, vagy most mi?

Nem tud érdekelni amit írsz, én ilyen vagyok, te olyan, miért nem szállsz le rólam, ennyire nincs életed vagy mi van?

De akkor jelentsd, csak szállj már le rólam, mint az a hülye muslinca. 😂😁😁

2024. jún. 17. 18:14
 52/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam ezt a kommentháborút, csak annyit reagálnél, hogy ha van kételyed és ezen kattogsz, érdemes hagyni az egészet. Nem hiszek az ilyenekben, de lehet, hogy nem véletlenül érzed. Keress mást, aki teljesen megfelel az elvárásaidnak.
2024. jún. 17. 18:28
 53/59 anonim ***** válasza:
54%
Ez a sztori tipikus esete annak, itt a normális nő és nem tetszik! De tényleg mért is van ez? És eljutottunk oda, ugye, hogy a külső a lényeg!
2024. jún. 17. 19:56
 54/59 anonim ***** válasza:
100%

50

Kösz, hogy mellém álltál (vagyis úgy tűnt), de időpazarlás volt. Nem fogja belátni, hogy ő kezdte el az egészet amikor hozzám szólt és le agyatlanozott indok nélkül mert csak a kérdésre válaszoltam.

51

Te meg kezeltesd magad tovább, mert nem egy személy vagyok az 50-el bármilyen hihetetlen is.

A három pipás sem én vagyok, ő is csak azzal ért egyet, hogy a pszichológusod mást nem csinál mint lehúz a pénzedről.

Nyugodtan szarjál, vagyis inkább fosd össze magad. Te szagolod. Ja, ajánlatos lenne orvoshoz fordulni azzal is mert ennyit szarni csak azért, hogy nem értenek veled egyet főleg a stílusod miatt nem kéne, hogy fosást idézzen elő. Nem bírod a vitát, stresszes helyzeteket és lehordod a másikat majd fossol.

Jó takarítást utána! 🤡

2024. jún. 17. 20:18
 55/59 anonim ***** válasza:
41%
A "felnőtt párkapcsolatok" című témák 99,99%-a a tini kategóriában kéne, hogy legyen....
2024. jún. 17. 21:01
 56/59 anonim ***** válasza:
13%
Ha ennyire fenn vagy akadva ezen az arc nem tetszés témán, engedd el nyugodtan. Aztán keress egy széparcú nőt, aki majd másban nem lesz jó. Mindent úgysem találhatsz meg egy nőben.
2024. jún. 18. 08:35
 57/59 A kérdező kommentje:

56-os félreérted. Nincs tökéletes, nem is azt keresem. Csak kiírtam magamból őszintén, hogy egyszerűen ez van benne, ez motoszkál bennem az első találkozás óta. Valahol azt érzem, jó lenne felkeresni és mégegyszer tisztázni ezt vele, netán esetleg újabb esélyt kérni, de az agyam tudja, valószínű ezzel csak benne forgatnám meg mégegyszer a kést, vagy ha nem, akkor meg az első pár napon újra jó lenne minden, majd amikor lenyugodtak

a dolgok, újra előjönne ez a kétes érzés. Már az elején elrontottam, ez van, nagy tanulópénz ezt most nekem. Jelenleg úgy érzem, hogy eldobtam magamtól a nagy lehetőséget. Ez van. Mindenesetre köszönöm mindenkinek a válaszokat, sok jó dolgot olvastam.

2024. jún. 18. 13:37
 58/59 anonim ***** válasza:
31%
Ez történik amikor a lelked talál egy társat,de az egod elnyomja és harcol ellene. Hülyén hangzik,de gondolj csak bele..amióta megláttad és beszélgettetek, képtelen vagy elengedni..talán valami olyasmire lettél amit soha többé nem fogsz megtalálni más személyében.
2024. jún. 19. 07:23
 59/59 A kérdező kommentje:

Jövök kis helyzetjelentéssel, bár valószínű, hogy már senki se olvassa, de nem baj, legalább kiírom magamból:). Adtam még esélyt a dolognak és próbálkoztam, mert nem akartam csak annyiban hagyni. Sajnos ettől még nagyon bizonytalan és változóak voltak az érzéseim, hiába próbáltam, nem tudtam elengedni azt a belső hangot, így végül pontot tettem a végére. Még mindig nem vagyok róla meggyőződve, hogy helyesen cselekedtem, de abban is biztos vagyok, hogy az elején ennek nem ilyen nehezen kéne mennie, vágynom kellene rá.

A döntésben az segített, hogy ha bárhova megyek, mostanában mindenhol szép hölgyeket látok. Persze ez eddig is jelen volt, de úgy érzem, hogy nem ilyen mértékben és mintha az élet direkt próba elé állítana (tudom, hülyén hangzik :D). Ezzel még nincs is gond, de folyamatosan azon kattogok ilyenkor, hogy szívesen megismerném azt a szép nőt. Na és ez az a pont, amikor tudtam, hogy ez nem helyes így. Ha tényleg a megfelelő nő mellett lennék, akkor ha látok is egy vonzó nőt, mondanám magamnak, hogy igen, valóban jól néz ki, de egy itt meg is állna a dolog, mert tudom, hogy nekem van a legcsodásabb barátnőm a világon. Legalábbis szerintem ezt kéne éreznem ilyenkor, de javítsatok ki ha tévedek. Persze tudom, hogy ez az egész plátói, mert hiába látok sok szép nőt, az még kevés, hisz lehet hogy én meg nem jövök be nekik vagy belsőre nem passzolunk.

Mindenesetre ettől még nagyon hiányzik és sokszor érzem úgy, hogy hibát követtem el, hogy már nem vagyok vele, mert tényleg nagyon megvolt nálunk az összhang és lehet nem találok még egy ilyen nőt. De hát ez van, majd idővel talán jobb lesz.

2024. júl. 4. 07:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!