Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Visszafogadnád az exedet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogadnád az exedet? Mikor és miért szakítottatok?

Figyelt kérdés
2024. jún. 14. 13:06
1 2
 11/20 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem, nem fogadnàm vissza egyiket sem.

A felével olyan jellemtelenség volt a szakítóok, amit nehéz kinőni. Màsik meg évekig tartó depressziót okozott, amit nemigen idéznék vissza.

Harmadrészt pàrkapcsolatban vagyok, ami egészen jól működik.

2024. jún. 14. 14:07
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanolyanná nem válnék, én ugyanis azt az elvet vallom, hogy a szeretteinknek meg kell tudni bocsátani. Ha nem bocsátunk meg, és kizárjuk az életünkből az illetőt, akkor nem is szerettük igazán. Akkor csak használtuk, addig, amíg a hasznunkra volt. Döbbenetes, de az emberek kb. 99%-a ebben hisz, és maga sem veszi észre, hogy amit csinál, az nem szeretet, hanem önzés, egoizmus.

Nos, mivel így működik a világ, ezért én is ugyanúgy cselekszem. Ami engem viszont megkülönböztet a világtól, az az hogy a világnak az önzés egy belső megyőződés, sajátos igazság. Nekem meg csak egy túlélési stratégia. #6 voltam.

2024. jún. 14. 14:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Remélem igazad lesz 4-es. Most még azt érzem minden egyes alkalom, amikor látom/beszélek vele fájdalmat szül. De hátha elmúlik majd ez is. Idő kell mindenhez és szerintem mindannyian megtaláljuk még azt, akivel boldogok lehetünk.
2024. jún. 14. 14:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
12# Van a világ és vagy te, értem. Vagyunk azért még így páran.
2024. jún. 14. 14:13
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem hinném. Az emberek csak szeretnének különbözni a világtól, de nem különböznek. Én azért tekintem magam kívülállónak, mert másként látom a dolgokat, más dolgok foglalkoztatnak, és kész.

Középiskolás koromban az egyik tanár azt mondta, hogy olyan vagyok, mint egy szórakozott professzor. Ez a mai napig igaz rám. 😅

2024. jún. 14. 14:16
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

15# Nekem bejönnek az ilyen szórakozott professzorok! Nem unalmasak, mint sok ember. Ha kiderül, hogy tényleg azok, nem csak bemagolt internetes idézeteket puffogtatnak, és azok alapján képzelik magukat annak, az nagyon imponáló tud lenni. Kár, hogy kevés van belőlük (-tek)

:D

2024. jún. 14. 14:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Én amondó vagyok, hogy felmelegítve is csak a töltött káposzta a jó. Én már férjhez mentem azóta, de ha nem lenne a férjem akkor sem mennék vissza az exemhez. Egyszerűen ami nem működött az valószínűleg nem is fog működni. Nagyon sokat sérültem általa, évek kellettek mire összeszedtem magamat. Nincsen helye az életemben neki már. 2017-ben szakítottam vele egyébként miután fizikálisan ismételten elkezdett bántalmazni.
2024. jún. 14. 14:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen. 1 hete hogy visszajöttem a szüleimhez. Azóta irkált és adta a reményt, hitet de mást nem igazán.. tartom magam annyira hogy tettekkel kell bizonyítania a szerelmét nem pedig szavakkal hisz nincs kedvem mégegyszer átélni ezt. Esélye van, hogy akar e vele élni az már az ő döntése.
2024. jún. 14. 14:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem fogadnám vissza. 19 éve lett vége. Tulajdonképpen nem tudom, miért szakított. Azt mondta, elmúlt a szerelem. De már nem is érdekes. 18 éve boldog vagyok mással.
2024. jún. 14. 14:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem. Alkoholista volt és munkanélküli, sokat szenvedtem mellette. Persze nyilván én sem voltam tökéletes, sajnos a rosszat hoztuk ki egymásból, de nála ez a rossz sokkal rosszabb volt, mint az én esetemben.

Gyorsan sikerült továbblépnem, mert a kapcsolat során már elgyászoltam azt, mégis nehéz volt szakítani. Most boldog vagyok, valaki másnak az oldalán.

2024. jún. 15. 10:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!