Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Visszafogadnád az exedet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogadnád az exedet? Mikor és miért szakítottatok?

Figyelt kérdés
2024. jún. 14. 13:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Miután megpróbáltam menteni a kapcsolatot minden erőmmel, őt sajnos nem érdekelte. Ezek után nem sok értelme lenne visszafogadnom, mert tudom, hogy nem tenne bele annyit, amennyit én teszek bele.

Szűk egy hónapja szakítottunk azért, mert semmit nem akart megbeszélni és csak dühvel reagált, ha valami bántott. Én türelmes voltam vele, ő már velem nem.

2024. jún. 14. 13:14
 2/20 A kérdező kommentje:
És túl vagy rajta, egyes?
2024. jún. 14. 13:19
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez, mint első. Nem.F
2024. jún. 14. 13:23
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Visszafogadtam, miután kisbabánk mellett csalt folyamatosan. Szívem mélyén tudtam, hogy nem fog sokáig tartani, de nekem kellett, hogy végleg rájöjjek arra, hogy neki nem való család (2 hétig tartott a nagy újrakezdés, ő dobott minket másért). Azóta is próbálkozik, mert a szeretőből lett új nő sem tűri, hogy félrekacsintgat.
2024. jún. 14. 13:24
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

2 éve szakítottunk. Soha nem kezdeném újra. Egyrészt, mert elmentünk a falig, egy hosszabb szakítással, majd újrakezdéssel, majd a végleges szakítással. Másrészt az alapján, amit hallok róla, a legjobb döntés volt elköszönni tőle. Sajnos már a kapcsolatban lefelé ment a lejtőn, aztán azóta ez csak romlott.

Nem voltunk jó páros, de sokáig együtt voltunk, sokáig nagyon szerettük volna, hogy működjön, tényleg nagy szerelem volt. Néha olyan volt, mintha működne, de soha nem volt harmonikus.

2024. jún. 14. 13:28
 6/20 anonim ***** válasza:
49%

A szakításunkat én úgy értelmezem, hogy ő nem csak elhagyott, hanem cserbenhagyott engem. A szakítás amúgy a köztünk lévő folyamatos feszültség miatt történt. Fél évvel később felkerestem, hogy bocsánatot kérjek, de csúnyán reagált. Innentől fogva én lényegében lezártnak tekintem a vele való kapcsolatomat.

Ha mégis felkeresne, akkor vissza már nem fogadnám, viszont megnézném, hogy a vele való kapcsolatból hasznot tudok-e húzni. Amíg igen, addig kapcsolatban lennék vele. De ennyi. Kb. 1 éves lelki fájdalmat okozott nekem, úgyhogy ő már legjobb esetben is csak egy olyan ember lehet, akivel érdekből vagyok. Szeretni őt tiszta szívből már nem tudnám.

Még annyit hozzátennék, hogy szerintem mindig a szakítás után derül ki, hogy ki mennyire volt fontos a másiknak. A felkeresésemre való reakciója pedig megmutatta a valóságot, amit eddig egy fátyol tart el előlem.

Hát szép.

LOL.

2024. jún. 14. 13:33
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
#6 ugyan olyan érdekemberré válnál, mint ő.
2024. jún. 14. 13:37
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok túl rajta, Kérdező (bár így lenne). Ha látom egyből felszakadnak a sebeim. Igyekszem túllépni, viszont kegyetlenül nehéz még. Ráadásul az első szakításom volt. Remélem egyszer jobb lesz.

1-es voltam.

2024. jún. 14. 13:42
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

#8 sokkal jobb lesz, nekem 6 hónap kellett, hogy nemet tudjak mondani a hülyeségeire, de nekünk tartani kell a kapcsolatot a gyerek miatt, így mindig bepróbálkozik.

Egyszer azon kapod majd magad, hogy sokkal jobb és el tudod engedni a fájdalmat.

4-es voltam.

2024. jún. 14. 13:51
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadnám vissza, mert fájdalmat okozna (én is neki). Nem léptem még túl rajta sajnos, de szerencsére kapok támogatást.F.
2024. jún. 14. 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!