Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim azt akarják, hogy szakítsak a párommal, mert szerintük nem jól bánik velem. Mit kellene tennem?
Nem a párodról kell témázni otthon es meg van oldva.
Átmész eszel iszol elmondják az eletüket, neked is van más témád is gondolom, aztán go haza.
Nem kell őket beavatni a magánéletedbe es kész.
"sokszor viselkedtem vele rosszul, sokat hazudtam neki"
Ez igaz?
"sokszor viselkedtem vele rosszul, sokat hazudtam neki és ezért nem akar még elvenni"
És később mért akarna elvenni, ha ez a meggyőződése veled kapcsolatban?
Amugy az én szüleimnek se tetszik senki soha, volt hogy még ki is dobtak, hogy akkor költözzek hozzá.
Vagy ha vmelyik pasi velem görény volt, anyám még engem jelentett fel, és az is görény lett velem. Pl egyik zaklatóm lek-tt, anyám nyakára is járt hogy szidjon neki engem, (hazugságokkal persze)erre a saját anyám is engem kezdett szidni k-zni.
Amugy nálunk jellemző is ha valamelyik pasit kidobom akik ez miatt szidnak, hogy soha nem állnak mellém. Jön ez a milyen rendes ember volt pedig én vagyok a hülye.(nem, nem rendes embereket dobok ki kicsit sem.)
A szüleid és a párod is manipulál.
Mit mondanak a barátaid?
Én az ilyen vak, gyenge, döntésképtelen nőkről nem tudom mit gondoljak…
“Tudom, hogy rosszul bánik és csúnyán beszél velem a párom, de azért még vele maradok hátha majd akkor elvesz amikor már megérdemlem”
Kb ezt írtad le..
Pfff.. én is nő vagyok és nem tudom elképzelni, hogy nőtársaim, hogyan élnek ilyen kapcsolatokban.
Soha de soha nem beszéltem ki a szüleimnek a páromat, és ő sem engem az övéinek!
Bármi problémánk volt az kettőnk között volt, és nem pletykáltuk ki a dolgainkat egymás szüleinek!
Felnőtt emberek vagytok, elvileg 1 párt alkottok, és a magánéleti problémákba sose húztam volna bele anyámékat, hacsak nem valakit üt-ver a párja, és elkell költöznie otthonról! Minden más csak rátok tartozik!
Te tulajdonképpen a saját párod ellen uszítottad a szüleidet. Minden sz*rnak elhordtad nekik, most meg felvagy háborodva és gyomorgörcsöd van hogy ezen pattognak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!