Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne így a szakítással egybekötve fel is jelenteni?
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem a páromat, de mint kiderült ő a drogot jobban szereti mint engem valaha... Kiderült, hogy füvet, LSD-t fogyaszt a haverjaival amit előlem titkolt. Esze ágában sincs lemondani róla és ha zsarolnám akkor csak újabb hazudozás lenne. Nagyon szomorú helyzet mert egyébként egy értelmes ember normális családdal... Sajnos a bögyömben van hogy ő simán vette hogy szakítok vele és esze ágában nem volt a drog helyett engem választani és nyugisan csak egy sima nézet különbségnek tartotta a dolgot és egyáltalán nem érti meg, mennyire nagy a baj. Úgy fogalmaz, hogy sajnálja, hogy én nem tudom őt önmagaként szeretni és más szemszögből nézni a dolgokat. Engem egyrészt felháborít hogy azt hiszi, itt ez a lényeg, ez egy ilyen történet, másrészt istenemre esküszöm, hogy nagyon aggaszt, hogy ide jutott. Nagyon szeretném, ha segítséget kaphatna, és nem menne teljesen tönkre, akkor is jót akarok vele, ha mi már nem leszünk együtt. Szóval ezért gondoltam a feljelentésre... Úgy tudom, nem menne börtönbe, mivel büntetlen előéletű és választhatná az elterelést. Legalább a családja is megtudná, és lehet rá tudnák venni a szakember általi segítségre. Csak félek hogy több is lenne a dologból, mert egy haverja barátnője azt pletykálta hogy már otthon is állít elő drogot, azt pedig lehet nem úszná meg...de az meg súlyos bűncselekmény, akkor valszeg díler is lesz belőle ami még egy bónusz lecsúszás. Szóval szemétség lenne vagy jót tennék vele végső soron? Nagyon nem szeretném ha a kapcsolatunk végéből azt tanulná hogy természetes dolog amit csinál, és még az én bajom, ha "nem tudom szeretni", és nincs következménye ennek az egésznek... Hát, tudok szerezni neki következményt, ami talán a javára válna.2024. máj. 15. 20:01
11/13 anonim válasza:
Ennek al épésednek nem lenne haszna. Ott a normális családja, oldják meg. Ez nem a te feladatod.
Ne keverd bele magad, mert nem értesz hozzá.
Az is lehet, hogy a megfelelő hatóságok már nyilvántarthatják.
Én kimaradnék belőle. Ne akarj bosszúálló igazságtevő lenni!
Ugyanis, aki drogozik, a dílertől veszi.
Ne bonyolítsd.
Bízd a családjára.
Te pedig minél messzebb tőle!
12/13 anonim válasza:
anélkül, hogy megbántanálak, de benned van egy nagy adag szarkavaró
13/13 anonim válasza:
Ráadásul ha erről régóta tudtál, akkor előállítanak téged is. Nem hiányzik ez neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!