Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mostanában minden nap szakítással fenyegetőzik... kezdem megelégelni, normális ez?
3 éve vagyunk együtt, 1,5 éve együtt élünk, mindketten 28 évesek vagyunk.
Az albérlet árát arányosan osztjuk el, én egy kisebb részét fizetem ő, a nagyobb részét, hisz 4-szer annyit keres mint én. Ebből kifolyólag a nagyobb bevásárlásokat is ő szokta intézni, én csak a kisebbeket.
Időnként rájön az őrület, hogy ő ezt már nem bírja, meg legyen fele -fele, ő nem tudja ezt anyagilag tovább finanszírozni. Ő csak 11-re jár mostanában dolgozni, én 9-re, de ez csak 1 hónapja van így és eddig elvitt engem minden nap, mert csak egy autónk van és az az övé.
Ma reggel azonban azt is előadta, hogy neki ebből elege van, hogy engem viszegetnie kell kocsival a munkahelyemre, inkább otthon lenne addig. (Hozzáteszem oda-vissza 15 perc engem elvinni és kb. 1 évig egyáltalán nem vitt sehova, megoldottam magamnak.)
Reggelente, mikor rohanásban vagyok, - ahogy ma reggel is- elkezdei nyomni, hogy itt vannak a számaításai arról, hogy ő mennyit költött a Lidl-ben és nézzem meg, hogy ez mennyivel kevesebb lenne, ha nekem nem kellene kaját vennie. Mindeközben én általában fel-alá rohangálok a lakásban az amúgy is stresszes munkahelyemre, és közben követ és mondja nekem ezeket reggelente.
Ma reggel viszont rákiabáltam hogy "ne haragudj, nem fognád be a szád, nem látod, hogy rohanok és ígyis stresszes vagyok? miért ne lehet ezt akkor megbeszélni, mikor ráérek?"
Erre ő: Jó, ő nem visz sehova nem érdekli, ha elkésem, meg amúgy is egy "életképtelen barom" vagyok.
Hozzáteszem orvostanhallgató vagyok és még csak gyakornok, így még nagyon keveset keresek, de ez már csak 4 hónapig lesz így, ő pedig személyi edző, rengeteg vendéggel, így nagyon sokat is keres évek óta.
Ezután közölte, hogy vele nem fog senki üvölteni, mint egy fogyatékos és jobb lenne, ha elköltöznék és már rég jobb lenne, ha nem lennék itt, mert mennyivel több pénze lenne, csak "sajnos még szeret."
Máskor is utasított már erre, utána meg jött bocsánatot kérni, hogy nem gondolta komolyan.
Nagyon rosszul esett, ti mit tennétek?
*hogy bemenjek az amúgy is stresszes munkahelyemre
Elnézést az elírásokért, csak ideges vagyok...
Aki szeret és a párod is, soha nem mond ilyeneket.
Ugyan ebben a helyzetben vagyok mint Te. A baratom soha nem hántorgat ilyen dolgokat, sőt ott segít és tamogat ahol csak tud. Átmeneti ez az időszak tudjuk jól, miért kellene közben leépíteni a másikat amikor ilyen kiszolgáltatott helyzetben van?
Végig olvasva a kérdésed, a helyedben leülnék vele egy nyugodtabb pillanatban és átbeszélném ezeket a dolgokat. Valamint átgondolnám, hogy biztosan egy ilyen partner mellett van a helyem?
Gondold el mi lenne ha pl gyerekkel lennél otthon 1-2-3 évet kiesve a munkából?
Vagy ha fordul a dolog, és majd Te leszel aki többet keres?
Mindenképp meg kellene beszélni kinek hogy lenne jobb és azon dolgozni a jövőben. Ilyen nincs, hogy mert "sajnos szeretlek" de közben így bánok veled.
Ha a párom az orrom alá dörgölné a blokkot, hogy nézd már mennyivel kevesebb lenne a kaja, én már akkor otthagytam volna a francba.
Egy dolgot megtanultam az előző kapcsolataimba. Soha többet senkinek nem hagyom hogy megalázzon, és semmibe vegyen.
Engem egyszer lehet elküldeni. Akkor látna utoljára.
Egyszerűen nem értem, hogy ha egy ilyen elhangzik, azt utána hogy lehet kapcsolatnak nevezni? Képes vagy szexelni vele? Megölelni? Összebújva aludni? Jót beszélgettek vacsora közben? Egyszerűen nem hiszem el!
Nem tudsz sehova költözni? Te is tudod, hogy pár hónap, és jobban fogsz keresni. Addig kolesz, szobabérlés, haver, rokon, gyakorlatilag bármi megteszi. Legalább nyugalom lenne.
Az mondjuk alap lenne, hogy max 7-7 perces útért indítaná be a kocsit a fene.
Van lábad vagy vegyél biciklid, de ne fuvaroztasd magad.
"Máskor is utasított már erre"
Mire vársz? Hogy tovább alázzon és kidobjon? Ő szeret??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!