Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezzel fenyegetőzik?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt.15 éves vagyok,és szeretnék még várni a szexel. Minden volt már,csak szex nem. Azt mondta,hogy neki nem csak pettingelni kellek,hanem már többre is,ennyi idő után.Szerintem ez a 2 hónap egyáltalán nem sok ahhoz,hogy odaadjam magam.Szeretem,és ő is engem,bizonyította is.Hogy értessem meg vele?2013. dec. 14. 12:49
2/8 anonim válasza:
Nem szeret, ha annyira erőlteti, meg kellene értenie, de te meg semmiképp ne engedj neki... én volt hogy jártam egy fiúval 14 évesen, és két hónap után bevágta, hogy bármilyen lány legyen, ő bizony 8 hónapnál tovább nem vár rá... oké 8 hónap után talán, de nem olyan voltam és nem tetszett hogy ezt csak így kijelenti nekem, hát szakítottam
3/8 anonim válasza:
ha szereted és ő is téged akkor add be a derekad :)
4/8 anonim válasza:
Most lehet hogy picit durván fogok fogalmazni, de létszi nézd el nekem:)
Ha valóban szeretne a barátod akkor addig várna amíg készen nem állsz rá. Mondani lehet akármit. Az a lényeg amit cselekszik és nem az amit mond. Ha azt mondja hogy szeret, de nem hajlandó várni akkor sajna valójában nem szeret annyira. Tettekkel kell bizonyítani és nem szavakkal, ezt jegyezd meg:)
5/8 anonim válasza:
Ha szeret, és komolyan gondolja veled, még 1-2 hónapot várni fog, ha megkéred rá.
Mondjuk én sem várnék rád egy örökkévalóságig, de 4-5 hónapot talán várnék, de csak mert szűz vagy és az enyhítő körülmény :D
7/8 A kérdező kommentje:
Nem azért nem fekszek le vele,mert nem akarok,vagy mert nem szeretem,hanem félek a szüleim reakciójától.
2013. dec. 14. 13:09
8/8 anonim válasza:
valószínûleg a szüleid legszívesebben vasbugyit adnának rád ,és azt szeretnék hogy maradj szűz a halálod napjáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!