Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnátok győzni valahogy, hogy ne kezdjek viszonyt ezzel a sráccal?
Elég zavaros a helyzet, a barátommal egyszer már együtt voltunk fél évig, de az utolsó hónapban már találkozgattam ezzel a sráccal nagyon ritkán (még egy-két csók is volt), de alapvetően tanulni jártunk össze, és igaz nem volt semmi flört vagy célozgatás meg semmi, de mindketten tudtuk, hogy ez ennél több lesz.
Aztán szakítottam, és ezzel a sráccal voltunk együtt pár hónapig, bár ezt így konkrétan nem neveztük kapcsolatnak. Vele is szakítottam aztán, mert nem olyan típusú srác, akivel el tudnék képzelni kapcsolatot.
Eltelt újabb pár hónap, megint az előző barátommal vagxyok együtt, a kapcsolatunk tökéletes (egyébként tud a korábbi találkozgatásaimról), mindenben felülmúéja az elképzeléseimet, de a másik srác még mindig nem megy ki a fejemből... és mivel csoporttársam, így állandóan szem előtt van, sokszor odajön hozzám, és nagyon arra tart a dolog, hogy megint lesz vele valami, ismerem magam.
Könyörgöm, beszéljetek le erről, mert tudom, hogy ennek semmi értelme, és szeretem a barátomat, tényleg, de bárhogy is nézem, bánnám, ha a másik sráccal nem lenne semmi... de ez csak időleges, és nem is gyakran gondolnám, de ez a szenvedély, amit kivált belőlem, ezt nem tudom elnyomni sehogyse...
Nyugodtan nevezzetek r*bancnak, gerinctelennek, stb, abszolút tisztában vagyok vele, de attól még ezeket érzem, és szeretném valahogy leküzdeni ezt ... ha bárki tudna ebben segíteni, akkor az nagyon sokat segítene :((
Egyszerűen le kell ülnöd egymagad és elgondolkodni, mérlegelni, hogy mit akarsz.
Ahogy írod: most mindenben felülmúlja az elképzelésedet a jelenlegi párod. Akkor kizártnak tartom, hogy csak a szex miatt kéne a másik. Ha ezzel jó a szex, miért kéne a másik? Újsonságra vágysz? Hát tegyél érte te is a jelenlegiben, dobjátok fel valamivel, még extrább legyen a kapcsolat.
Ha nem megy? Akkor se dugj félre. Tisztességesen mondd el ekkor a jelenlegi párodnak, hogy becsapni sem akarod sem őt sem magadat és ezért véget vetsz ennek. De ha nem jön be a másik utána, akkor már ne gyere vissza a jelenlegihez. Ne csinálj se gget a szádból.
nem győzlek meg
a bensődben kell élnie a lelkiismeretednek
OStoba egy kérdés, és te is az vagy.
Vagy meg tudod állni vagy nem.
Első válaszoló.. ugyanez van nálam is..
Azt mondtad nyugodtan, háát r*banc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!