Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ki lehet valahogy szabadulni ebbol az ordogi korbol?
Szoval van egy baratom(nevezzuk L-nek)mar tobb mint egy eve. Viharosan indultak a dolgok, de vegul osszejottunk.
A minap csinaltam egy merhetetlenul szanalmas es undorito dolgot (nem kell leoltani, h r.banc vagyok, tudom), egy buli utan lefekudtem egy masik sraccal. (legyen V)
Mar ez is boven eleg lenne ahhoz, hogy abszolut elcsesszem az eletem, de a kis affer ota V folyamatosan terrorizal, idonket "veletlenul" felbukkan ott, ahol vagyok, es nem erti meg, folyamatosan azzal jon, hogy "en ne probaljak meg hazudni neki, tudja, hogy ot szeretem, es nyugodtan hagyjam el L-t, meg fogja erteni"
Egyaltalan, semmit nem akarok V-tol, eletem legnagyobb hibaja volt, de nagyon felek, hogy mindezek ellenere, ha elmondom L-nek, azonnal szakit. (mondjuk meg is lenne ra az oka)
Ha valaki tudna tanacsot adni, esetleg volt mar hasonlo helyzetben, nagyon kerem, irjon.
Elore is koszi.
17L
Ja igen, ezt a reszet kihagytam.
V folyamatosan fenyegetozik, hogyha en nem vallok szint, akkor majd o, de igazabol tudom, hogy nem tenne meg. Ehhez gyenge lenne. (na nem mintha en nem, de most rola van szo.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!