Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megvárjam a karácsony végét a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvárjam a karácsony végét a szakítással, vagy érdemesebb akár közben is?

Figyelt kérdés
Elég sok családi rendezvény lesz, ahol a párom (hamarosan exem) szüleit és nagyszüleit látogatjuk meg, én pedig teljesen belefáradtam abba, hogy ő neki az az ideális, hogy minden programmal telerakja a napjainkat. A karácsony nekem ideális esetben minimális készülődéssel, családlátogatás mentességgel járna, de ma kb egész nap vásárolgatás, díszítgetés volt, holnap is megyünk valahova, holnapután is, én azután is a saját családomhoz, még a két ünnep között is rendezünk itthon házibulit, ami szintén az ő remek ötlete volt, nekem ez túl sok program.
2022. dec. 24. 00:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ezt már korábban kellett volna közölni. Miaz, h közbe?

Már minimum tegnap szakítani kellett volna!

2022. dec. 24. 00:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb. Ez már csak színészkedés részedről.
2022. dec. 24. 00:28
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

Ezért miért kell rögtön szakítani, tudja egyáltalán, hogy neked ez ekkora gond? Mi lenne, ha egyszerűen megbeszélnétek?

Amúgy, ha elhatároztad a szakítást, akkor ne húzd az időt!

2022. dec. 24. 00:43
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

Az ünnepekkor depiseket most nem számolva azért az ünnep mindenkinek a nyugodtságról szólna.

Döntsd el mennyire lenne helyénvaló ha valaki egy szeretett hozzátartozódnak tönkretenné az ünnepeket. (Ennél már aligha tudnál rosszabb időpontban szakítani!)

Azért a te nyugalmad életed is van olyan fontos mint az övé.

Mérlegelj!

2022. dec. 24. 00:45
 5/15 Cpt_Obviously ***** válasza:
100%
Fura, nekem ha a feleségem olyan programot csinál, amihez nincs kedvem kinyitom a szám és mondom neki, hogy kihagyom bocs. Nem olyan nehéz dolog beszélni azzal akit szeretek.
2022. dec. 24. 01:09
 6/15 A kérdező kommentje:
Többször jeleztem a nemtetszésem és érzelmi zsarolás lett a vége.
2022. dec. 24. 01:11
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg most szakits.
2022. dec. 24. 05:55
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Most szakíts. Kit érdekel h szeretet ünnepe és hasonlók hogyha már többször is el lett neki mondva a probléma és nem valtozatott, nem is fog.
2022. dec. 24. 07:19
 9/15 anonim ***** válasza:
57%

Akik azt írják, hogy most szakítson azok 10 évesek?

Egyébként az ünnepek után, ha minden lenyugodott és a helyére került, átbeszélnem vele, és felsorolnám a lehetőségeit.

2022. dec. 24. 09:08
 10/15 anonim ***** válasza:

Irónikusan: igen, most szakíts, hadd legyen neki is sz@r, ne csak neked...

Komolyan: várd meg az ünnepek végét, és akkor szakíts, ha már nem lehet megbeszélni a dolgot. Így korrekt, ne tedd tönkre az ünnepet.

2022. dec. 25. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!