Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha friss, két hetes szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha friss, két hetes szakítás után az ex (nő) nem keres karácsonykor, és kellemes ünnepeket sem kíván az mit jelent?

Figyelt kérdés

A: gondol rám, csak nem akar hamis reményeket táplálni

B: Hiányzom még neki, nem múltak el teljesen az érzései, de azt várta, hogy én írjak

C: Egyáltalán nem jutottam eszébe, továbblépett

D: Még túlságosan friss a seb, haragszik, és bár hiányzom is neki, inkább haragból nem ír.

Valahol azt olvastam, hogy ha már teljesen lezárta volna, akkor írt volna, mert semleges ismerősöknek ilyenkor szoktak. Ez igaz?

2021. dec. 25. 13:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
C.
2021. dec. 25. 13:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért írna? Te írtál/írnál neki?
2021. dec. 25. 13:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

mi van?? szakítottatok, miért is írna akkor?

Egyik semleges ismerősömre se írtam rá ünnepek miatt sem az idén sem a múltban.

Amúgy meg, ha szakított, akkor miért is érdekel, hogy mi van vele?

2021. dec. 25. 13:28
 4/17 Noren1989 ***** válasza:
D.
2021. dec. 25. 13:28
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

SZakítottatok.

Te írtál neki?

2021. dec. 25. 13:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszerű ember vagyok.Ha valaki érdekel, akkor írok neki.Ha nem, akkor nem.Ha szakítottam valakivel, akkor eljutottam odáig, hogy szakítok valakivel, akkor már nem érdekel.Ennyit erről.

Ez egy bugyuta óvodás gondolkodásmód, hogy ha nem érdekelnés már akkor keresne.Ezzel csak magadat vígasztalod.Ha jobban esik, akkor hidd ezt.

2021. dec. 25. 13:30
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom. 4 és fél éves kapcsoalt volt. Nekem ezen kívül két hosszabb kapcsolatom volt, és mindkettővel szoktunk egymásnak Kellemes Ünnepeket kívánni, és írni egymás születésnapján, pedig már mindketten rég lezártunk mindent, és csak egy régi barát maradt a másik.
2021. dec. 25. 13:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem szól a fáma, hogy ti hogy váltatok el egymástól, haragban vagy közös megegyezéssel. És még ha úgymond békés volt közöttetek a szakítás, akkor sem várhatod el tőle, hogy úgy viselkedjen, mint a két másik exed, mert ő egy másik ember.
2021. dec. 25. 13:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól nem lesztek barátok, hogy alkalmakkor írtok a másiknak, hogy boldog ezt-azt.
2021. dec. 25. 14:24
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki szakított?

Ilyen friss szakításnál azért sem írnék, nehogy közeledésnek vegye a másik.

2021. dec. 25. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!