Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha friss, két hetes szakítás után az ex (nő) nem keres karácsonykor, és kellemes ünnepeket sem kíván az mit jelent?
A: gondol rám, csak nem akar hamis reményeket táplálni
B: Hiányzom még neki, nem múltak el teljesen az érzései, de azt várta, hogy én írjak
C: Egyáltalán nem jutottam eszébe, továbblépett
D: Még túlságosan friss a seb, haragszik, és bár hiányzom is neki, inkább haragból nem ír.
Valahol azt olvastam, hogy ha már teljesen lezárta volna, akkor írt volna, mert semleges ismerősöknek ilyenkor szoktak. Ez igaz?
mi van?? szakítottatok, miért is írna akkor?
Egyik semleges ismerősömre se írtam rá ünnepek miatt sem az idén sem a múltban.
Amúgy meg, ha szakított, akkor miért is érdekel, hogy mi van vele?
Én egyszerű ember vagyok.Ha valaki érdekel, akkor írok neki.Ha nem, akkor nem.Ha szakítottam valakivel, akkor eljutottam odáig, hogy szakítok valakivel, akkor már nem érdekel.Ennyit erről.
Ez egy bugyuta óvodás gondolkodásmód, hogy ha nem érdekelnés már akkor keresne.Ezzel csak magadat vígasztalod.Ha jobban esik, akkor hidd ezt.
Ki szakított?
Ilyen friss szakításnál azért sem írnék, nehogy közeledésnek vegye a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!