Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha friss, két hetes szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha friss, két hetes szakítás után az ex (nő) nem keres karácsonykor, és kellemes ünnepeket sem kíván az mit jelent?

Figyelt kérdés

A: gondol rám, csak nem akar hamis reményeket táplálni

B: Hiányzom még neki, nem múltak el teljesen az érzései, de azt várta, hogy én írjak

C: Egyáltalán nem jutottam eszébe, továbblépett

D: Még túlságosan friss a seb, haragszik, és bár hiányzom is neki, inkább haragból nem ír.

Valahol azt olvastam, hogy ha már teljesen lezárta volna, akkor írt volna, mert semleges ismerősöknek ilyenkor szoktak. Ez igaz?

2021. dec. 25. 13:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akivel nem tartom kapcsolatot, tehát semleges, annak nem írogatok semmiféle ünnepen. Az egyik exemmel nem beszélünk, nem írok rá, pedig se nem szeretem, se nem utálom. Szimplán nem érdekel. A másikkal baráti viszonyban vagyunk, neki írok.
2021. dec. 25. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:
B vagy D.
2021. dec. 25. 15:13
 13/17 anonim ***** válasza:
49%

Vagy a B vagy a D.

Két hèt alatt nem felejtünk el egy 4 éves kapcsolatot.Nem írtad hogyan szakítottatok. Ha te dobtad ki, vagy azért dobott ki mert pl. megcsaltad, vagy nagyon felháborító ok miatt, akkor lehet a D.Ha békében, közös megegyezéssel váltatok el, akkor inkább B.

38/N

2021. dec. 25. 17:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy milyen betűk mellé mit írtál, ha nem erdekled nem ír akkor sem ha otosod van a lottón. Engedd el!!!!!!!!
2021. dec. 25. 18:03
 15/17 anonim ***** válasza:
57%
Biztos eszébe jutottál, de minek irogasson? Nagyon valószínű hogy válaszolt volna ha te keresed. Szakítottatok, lépj tovább.
2021. dec. 26. 03:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Mert az ex. Én sem írok neki, sohasem tettem ,mert minek?

Szakítottam vele, innentől kezdve nem érdekel. Ha találkozunk, köszönök és ennyi, de nem több már egy távoli ismerősnél.

2021. dec. 26. 08:12
 17/17 oldpapa válasza:
100%
Bocs, de ha te szakítottál vele, minek írogatna? Én sem írogatok annak, aki engem otthagy, legyen már az embernek önbecsülése! Ha pedig megbántad, hogy otthagytad, akkor legyen annyi vér benned, hogy megkeresed és eléállsz, bocs, rosszul döntöttem..... Persze felvállalva azt az eshetőséget, hogy esetleg elküld melegebb éghajlatra. Ha viszont nem bántad meg, hogy szakítottál vele, akkor mit morfondírozol ezen? (F)
2022. jan. 2. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!