Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól döntöttem a szakítással?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem a szakítással?

Figyelt kérdés
A párommal szakítottunk és rá pár nappal vagy 1 héttel több intim kapcsolata is volt más más emberrel. Szerintetek ez normális? Mármint szeretett engem? Mert szerintem ha így viselkedik nem kéne hogy hiányozzon, jól gondolom?

2023. júl. 15. 10:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
Attól még, hogy ő szemét módon viselkedik, normális, ha mégis hiányzik. Mert az érzelmek nem múlnak el egyik percről a másikra. Ezt ki kell szenvedni magadból. Az a nem normális, amit ő csinál. De a pasik azt hiszik, hogy ha beleugranak a csajozás, akkor majd megússzák a fájdalmat. Pedig nem.
2023. júl. 15. 10:38
 2/18 anonim ***** válasza:
42%
Valószínűleg már előtte megvolt az utód. A szakítást is gondolom, ő provokálta ki, mint a pasik általában.
2023. júl. 15. 10:38
 3/18 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon cukik vagytok, tényleg. De én vagyok a pasi :(
2023. júl. 15. 10:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Meddig voltatok együtt? Miért szakítottatok?

Am az normális hogy hiányzik így is, te még gondolom szeretted őt. Nem múlik el ez egyik pillanatról a másikra.

2023. júl. 15. 10:56
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Jol dontottel. Ezt mar valszeg a hatad mogott is csinalta de most mar rejtegetnie se kell.
2023. júl. 15. 10:58
 6/18 A kérdező kommentje:
Kb 1 évet voltunk együtt, és sok volt a nézet eltérés, mármint rengeteg
2023. júl. 15. 10:58
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Akkor jobb, hogy vége lett valóban.
2023. júl. 15. 10:59
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
És amúgy azt honnan tudod hogy lefeküdt mással?
2023. júl. 15. 11:00
 9/18 anonim ***** válasza:
64%

Ettől amúgy mi nem tudhatjuk te jól döntöttél-e a szakítással. Lehet hogy épp az állandó konfliktus vezetett ide. És inkább beszélgetni kellett volna és nem szakítani.

Ha szereted akkor küzdj érte, ha meg nem akkor ne foglalkozz vele, keress mást. Azért meg nem neheztelhetsz rá, mikor külön voltatok esetleg volt mással.

2023. júl. 15. 11:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően aki érző lelkű,annak több idő szükséges feldolgozni az érzelmeit,nem is múlnak el varázsütésre.Nincs ezzel baj,amíg magadba szállsz és úgy nyalogatod a sebeidet.Az már méltatlan helyzet volna számodra,ha mindezek ellenére is futnál utána.

A lány azt véli megoldásnak,amit most csinál,de ez már az ő egyéni problémája.Neked önmagaddal van dolgod innentől kezdve,én úgy látom.Felesleges szenvedést okozol önmagadnak,ha nyomon követed az életét továbbra is.

2023. júl. 15. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!