Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire jogos pasimtól azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jogos pasimtól azért fenyegetett szakítással mert kötelezni akartam rá hogy csak ülve pisilhat?

Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 13:28
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
11%
Miért nem mindegy hogy pisil?
2022. szept. 27. 13:30
 2/32 anonim ***** válasza:
48%

A kérdés nem életszerű. Hogy ellenőrzöd? Bevágsz egy kamerát a budiba? A perverz kamera-beállító ember már repteti is a felvételt a darkwebre.

Vagy mész nézni, ahogy hugyozik? Ha mákod van, felizgatja, ha nincs, akkor zavarni fogja, de nagyon. Esetleg szarását is végignézed, nehogy utána állva hugyozzon?

Meghitt, romantikus kapcsolat lehet ez is, még a börtönök többségében sincsenek ilyen előírások.

3/32 anonim ***** válasza:
94%
Valszeg összehugyozza az egész fürdőt.
 4/32 anonim ***** válasza:
46%

Nem értem, miért fenyeget. Én fenyegetés nélkül szakítottam volna.

Tudod, kinek parancsolgass.

5/32 anonim ***** válasza:
65%
Ha az egész fürdő olyan miatta akkor megértem hogy rászóltál.. én mondanám hogy ajtó bezár- kulcs eldugva amíg ki nem takarítja, vagy zsepivel felitatnám és rádobnám vagy egy tányérra tenném és eléraknám hogy meghozza az étvágyát..
2022. szept. 27. 13:33
 6/32 anonim ***** válasza:
19%
Ha az én csajom mondana ilyet, nagyon kiosztanám. De végeredmény képp vagy férfi kellene neki és maradok vele, vagy kiskutya akinek parancsolhat mindenben és akkor kereshet mást, aki alkalmasabb erre a szerepre.
2022. szept. 27. 13:36
 7/32 anonim ***** válasza:
54%
Jogos, mert nem vagy normális es emellett korlátozó irányitásmániás
2022. szept. 27. 13:38
 8/32 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk ez megértették a férfiak és elfogadták, miután meg lett mutatva az általuk lepisilt wc előtti szőnyeg.

Ha van a wc előtt egy dekoratív szőnyeg azon gyönyörűen meglátszanak a pisi cseppek amik akkor csapódnak ki minden irányba amikor egy 175-190 cm magas pasas jó magasról belevizel a wc-be. Megy a vizelet a szélrózsa minden irányába. Ha nem hajol le utána, akkor nem látja.

Csak aki lehajol mert takarít (általában a nők) azok veszik ezt észre.

Csak amikor az orruk alá van téve a saját vizeletüktől bűzlő szőnyeg (ami láthatóan sárga), akkor adnak igazat neked. De amelyik nem elég intelligens az még akkor sem.

2022. szept. 27. 13:41
 9/32 anonim ***** válasza:
85%

Szőnyeget éppen nem teszek a vécé elé, mert nem akarom saját magamat ezzel sokkolni. Ennek ellenére az állva pisilésnek az a tulajdonsága, hogy - mindenféle vigyázás ellenére is - ahogy fentebb is írták, szétfröcsög. Olyan lesz a fajansz és körben a csempe, a járólap is. Tehát húgyszag lesz a vécében.

Férjem gond nélkül tud ülve pisilni. Tini fiam közölte, ő biztos nem, mert az b*zis. Mondtam, igazad van fiam, a húgyszagú vécé legalább férfias, én pl imádom. Takarítani is.

2022. szept. 27. 13:46
 10/32 anonim ***** válasza:
38%

Tiszta wc-n amúgy simán lehet ülve is, ha csak olyanok használják akikről tudsz. Idegen helyen ahol eleve bokáig ér a húgy - felesleges és undorító is.

Ettől függetlenül szőnyeget tenni a wc elé, kicsit olyan "Győzike" színvonal.

2022. szept. 27. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!