Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire jogos pasimtól azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jogos pasimtól azért fenyegetett szakítással mert kötelezni akartam rá hogy csak ülve pisilhat?

Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 13:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
94%

#9: Én is ezt mondtam. Onnantól kezdve, hogy szembesítve vannak a végeredménnyel és meg van mondva nekik, hogy takarítsanak fel vagy ülve pisiljenek, akkor az esetek többségében az ülve pisilést választják. Kivéve azt ahol van egy nő aki szó nélkül takarítja utánuk a pisit.

Ahol a nő nem akarja folyamatosan más vizeletét takarítani ott inkább ráül a pasi is a wr-re, csak ne neki kelljen takarítani minden nap a szétfröccsent pisit.

2022. szept. 27. 13:53
 12/32 anonim ***** válasza:
86%
Érdekes, nem rúgott ki a férjem, aki gond nélkül le tud ülni. A Csámpásrozi. Bocs, hogy menstruálunk is. Tényleg de undorító, hogy bedobjuk a kukába. Dobjam be az ablakodon inkább?
2022. szept. 27. 14:10
 13/32 anonim ***** válasza:
85%

Külön wc-t minden embernek a világon. Az volna a demokratikus. Mindenkié olyan lenne, amilyet szeretne. Béci bácsinak a hagyományos pottyantós az emlékek miatt, a kissé furcsán viselkedő, affektálós Jenci bácsinak rózsaszín plüssbevonatos, Győzikének zebracsíkos-mintás, az arab sejknek arany wc... Aki összehugyozza meg cigizik rajta "jóazúgy" annak olyan, aki tisztaságmániás annak olyan, aki középen áll, annak meg amolyan.

Milyen szép világ is lenne, ahol mindenkinek saját wc-je van és nem kell közösködni.

2022. szept. 27. 14:13
 14/32 anonim ***** válasza:
8%

Lenne erre jó megoldál. Nem úgy mint a 14.nél hogy betanítod, kicsit férfiatlanítva.

Hanem beszereltek egy piszoárt, ami csak erre van feltalálva. Vagy megtanulnak célozni.

2022. szept. 27. 14:25
 15/32 anonim ***** válasza:
91%

14 vagyok. Ha szerinted is férfiatlan ülve pisilni, akkor te se vagy felnőttebb a 13 éves tiltakozó fiamnál. Amúgy senkit nem tanítottam be. A férjem magától is belátta - nem mert nem tud célozni - hiába célzol, a sugár szétfröcsköl ha nem térdelsz elé, már ha el tudod képzelni a jelenetet.

Mindenképp a vécéajtóba közvetlen beszereltetek egy piszoárt, azt megkerülve fogom elérni én a vécét. Nem akadály.

2022. szept. 27. 14:29
 16/32 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ilyennel fenyegetőzni hülyeség, tipikus játszmázás, aztán ha a másik nem áll kötélnek, úgysem szakítotok, és csak segget csináltál a szádból.

Viszont otthon állva pisálni is gáz. A tamponhoz nem tudom mi köze, azt papírba csavarva a szemétbe dobom, aztán elviszi a kukás. Ellenben a hugyos fürdőszobát nem viszi senki sehova, azt bizony takarítani kell. Nekem amúgy nem para, ha a férfi attól érzi magát férfinak, hogy állva csinálja. De akkor a fürdő takarítás az övé. És ez nem célzás kérdése. Beletalál szerencsétlen a wc-be, csak attól még szétcsapnak a cseppek. Aki nem teljesen sötét a fizikához, az talán megérti, gyengébbek kedvéért modellezni is lehet valamivel.

2022. szept. 27. 14:38
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

18.

Mondjuk speciálisan épített wc-ben ez nem történik meg, de arra meg alapból jó ülni, mert magasan van. Elég egy pár centivel magasabb alapzatra tenni, mint a szoba maradék része. Baromi jó érzés olyanon ülni, magas embereként, nem az átlagemberek törpe wc-jén.

2022. szept. 27. 14:41
 18/32 anonim ***** válasza:
21%
Nekem előadnád, én onnantól a KÉZMOSÓBA vizelnék. Előtted is!
2022. szept. 27. 14:46
 19/32 anonim ***** válasza:
86%
20: szüleid lakásában maximum. Az enyémben nem, mert nyitott sliccel dobnálak ki a lépcsőházba.
2022. szept. 27. 14:51
 20/32 anonim ***** válasza:
95%
#19 Hát ha megoldható, akkor felőlem építsen, építessen olyat vagy piszoárt, mit bánom én, nyilván egy közös fürdőszoba akkor jó, ha mindenki igényeinek megfelel. (Csak akkor már egy bidét is nekem, mert én meg azt szeretnék.)
2022. szept. 27. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!