Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos pasimtól azért fenyegetett szakítással mert kötelezni akartam rá hogy csak ülve pisilhat?
Sztem nem jogos, mármint alapból egy ilyen apróság miatt nem szakítanék, egy felnőtt embernek képesnek kell lennie kompromisszumra...
Bár a jó kérdés hogy hogyan akartad "kötelezni"?
A feleségem mikor még anno összeköltöztünk gyakran "szekált" ezzel az ülve pisilés témával. Persze általában elhülyéskedtem, ignoráltam. Nálunk a fürdő csempe sötétebb színű, nincs túl nagy fény a wcben szóval ilyesmi nem látszik..
Azt mondta van egy ötlete, oké hogy most a kedvéért nem ülnék le a wcre de fogadjunk h egy hét múlva önként leülök, mondom jó. Lerakott egy papírlapot a wc mellé. Hiába próbáltam tökéletesen célozni, 2 nap múlva már gusztustalan volt a papír. 1 hét után, meg inkább ne is beszéljünk róla. Akkor rögtön megígértem h leülök a wc-n itthon. (Természetesen idegen helyen, közwc, iroda, eszembe se jutna.) Azóta mindig leülök. Rájöttem h van egy további előnye, éjszaka így nem kell villanyt kapcsolni a fürdőben. Néha persze még mindig elfelejtek leülni, de megbeszéltük, hogy ilyenkor utána mindig kitakarítom a wc környékét.
Ami engem illet, párom, azthiszem, hamarosan volt párom, képtelen felfogni. Még a WC fedelének lehajtásáért is küzdeni kellett. A következő embernél, akivel kölcsönös a szimpátia, az első kérdések között lesz, hogyan viszonyul ehhez. Mert valóban undorító és tisztán lustaság, meg félreértelmezett ego kérdés.
Aki rendben van magával és legalább átlagos IQ-val bír, az megérti, hogy otthon ne pisiljen állva. A maradék meg remélem szereti a húgyszagot és élvezi a koszos WC látványát.
Valamiért a húgom és a nővérem párja is (kérés nélkül!) ülve pisil otthon. Micsoda papucs mind.
Nevetséges, aki abban méri, hogy mennyire férfi, hogy állva, vagy ülve pisil.
😳
Wct ilyen sűrűn kell takarítani?
Nem gondoltam volna.
Én miután össze költöztem a barátommal, meg mondtam neki, hogy vagy ülve, vagy sehogy.
Nem vagyok hajlandó a hugyos wc-n ülni, mert o nem képes le ülni.
Így is csinálja azóta, bár ő ebből nem csinál férfiasság kérdést, tudja hogy nem ettől lesz férfi, neki inkább meg szokni volt kicsit nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!