Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire jogos pasimtól azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jogos pasimtól azért fenyegetett szakítással mert kötelezni akartam rá hogy csak ülve pisilhat?

Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 13:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%

Sztem nem jogos, mármint alapból egy ilyen apróság miatt nem szakítanék, egy felnőtt embernek képesnek kell lennie kompromisszumra...

Bár a jó kérdés hogy hogyan akartad "kötelezni"?

A feleségem mikor még anno összeköltöztünk gyakran "szekált" ezzel az ülve pisilés témával. Persze általában elhülyéskedtem, ignoráltam. Nálunk a fürdő csempe sötétebb színű, nincs túl nagy fény a wcben szóval ilyesmi nem látszik..

Azt mondta van egy ötlete, oké hogy most a kedvéért nem ülnék le a wcre de fogadjunk h egy hét múlva önként leülök, mondom jó. Lerakott egy papírlapot a wc mellé. Hiába próbáltam tökéletesen célozni, 2 nap múlva már gusztustalan volt a papír. 1 hét után, meg inkább ne is beszéljünk róla. Akkor rögtön megígértem h leülök a wc-n itthon. (Természetesen idegen helyen, közwc, iroda, eszembe se jutna.) Azóta mindig leülök. Rájöttem h van egy további előnye, éjszaka így nem kell villanyt kapcsolni a fürdőben. Néha persze még mindig elfelejtek leülni, de megbeszéltük, hogy ilyenkor utána mindig kitakarítom a wc környékét.

2022. szept. 27. 15:04
 22/32 anonim ***** válasza:
81%

Ami engem illet, párom, azthiszem, hamarosan volt párom, képtelen felfogni. Még a WC fedelének lehajtásáért is küzdeni kellett. A következő embernél, akivel kölcsönös a szimpátia, az első kérdések között lesz, hogyan viszonyul ehhez. Mert valóban undorító és tisztán lustaság, meg félreértelmezett ego kérdés.

Aki rendben van magával és legalább átlagos IQ-val bír, az megérti, hogy otthon ne pisiljen állva. A maradék meg remélem szereti a húgyszagot és élvezi a koszos WC látványát.

Valamiért a húgom és a nővérem párja is (kérés nélkül!) ülve pisil otthon. Micsoda papucs mind.

Nevetséges, aki abban méri, hogy mennyire férfi, hogy állva, vagy ülve pisil.

2022. szept. 27. 15:52
 23/32 anonim ***** válasza:
83%
Egyezzetek meg abban hogy ő takarítja a wc-t naponta, és akkor úgy pisil ahogy akar.
2022. szept. 27. 15:52
 24/32 anonim ***** válasza:
26%
Arra kellet volna kérni hogy, a wct mostantól ő takarítjsa ki legalább havi egyszer. Így magátol rászokott volna.
2022. szept. 27. 16:05
 25/32 anonim ***** válasza:
88%
Havi egyszer...? Elég durva lehet egy vécé, amit havi egyszer takarítanak. Még ülve pisilés esetén is.
2022. szept. 27. 16:06
 26/32 anonim ***** válasza:
96%
27, bennem is ez fogalmazódott meg. Én heti 1x takarítom, de akár heti 2 is simán elmenne.
2022. szept. 27. 16:16
 27/32 anonim ***** válasza:
91%
26: nekem minden héten kétszer kellett takarítanom a wc-t miután a barátnőmmel összeköltöztem. sztem így jogos, h az elején az takarítja aki kevésbé "rendszerető", mert akkor jobban rászokik h tisztán tartsa.
2022. szept. 27. 16:17
 28/32 anonim ***** válasza:
27%

😳

Wct ilyen sűrűn kell takarítani?

Nem gondoltam volna.

2022. szept. 27. 16:25
 29/32 anonim ***** válasza:
80%

Én miután össze költöztem a barátommal, meg mondtam neki, hogy vagy ülve, vagy sehogy.

Nem vagyok hajlandó a hugyos wc-n ülni, mert o nem képes le ülni.

Így is csinálja azóta, bár ő ebből nem csinál férfiasság kérdést, tudja hogy nem ettől lesz férfi, neki inkább meg szokni volt kicsit nehezebb.

2022. szept. 27. 16:35
 30/32 anonim ***** válasza:
94%
Én is heti minimum 1, de inkább 2. Simán ráfér.
2022. szept. 27. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!