Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan párotok aki azzal fenyegetett hogy megcsal, ha nem tesztek meg neki valamit?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 10:14
1/16 anonim válasza:
Össze se jönnék ilyen véglénnyel...
2/16 anonim válasza:
Nem volt még ilyen, de ha megtörténne, azonnal szakítanék. A zsarolás nem fér bele egy párkapcsolatba.
3/16 anonim válasza:
Nem volt, nem járok elmebetegekkel. Eleve a szituációt sem tudom elképzelni, ahol ez a fenyegetés felmerül.
4/16 anonim válasza:
Nem. És ha ilyen lenne, akkor én úgy venném, hogy meg is csalt, szóval instant szakítás. Engem csak ne fenyegessen senki, nemhogy a saját párom.
6/16 anonim válasza:
Ilyen nem volt, de tuti az lett volna a vàlaszom, hogy menjen csak megcsalni, indulhat most azonnal, nem is kell visszajönni soha többet, pá. És már kezdem is kidobálni a cuccait az ablakon.
(Nekem az egyik exem amúgy azt mondta, hogy ha szakítanánk ő öt perc múlva találna magának nőt, és pár hónap alatt végigdugná a várost, én meg egyedül sírnék itthon hónapokig és könyörögnék, hogy fogadjon vissza. - na ez is valami hasonló véglény kategória.- amúgy nem lett igaza, vagyis fordítva. Én találtam magamnak egy hét múlva új pasit, ő meg hónapokig rinyált nekem, meg zaklatott, hogy fogadjam vissza. 😁)
7/16 anonim válasza:
nem, nem ilyen gyoker a parom. ha ilyet szolna, kozolnem, hogy hajra, de az mar nem megcsalas lesz, mert abban a pillanatban megszunnenk egy par lenni.
8/16 anonim válasza:
Képen röhögném, és ki is dobnám röhögve, hogy mehet csalja magát a hazugságaival.
9/16 anonim válasza:
De amúgy az első válasza lenne, én se jönnék össze véglénnyel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!