Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan párotok aki azzal fenyegetett hogy megcsal, ha nem tesztek meg neki valamit?
Van.
Ha irkaltam a messengeren vagy akárhol es uristen pasiknak, allandoan feltekeny volt de betegesen, mindenkit tiltanom kellett, meg torolni, tobb eve baratokkal nem tarthattam a kapcsolatot se, es mindent látott pedig megmutattam hogy nincs oka feltekenysegre, de ennek ellenere is feltekeny volt.
Es amikor már a telefonom szinte már nem is kellett annyira nem irkaltam senkivel, hogy már szinte csak arra hasznaltam a telot hogy megnezzem mennyi az idő, akkor fenyegetett meg azzal hogy ő is ezt fogja csinalni. Nekem hogy esne ha neki irkalnak csajok.
Es elkezdett valszeg tarskeresozni mert par nap es jottek be idegenektok a csilingelo üzik, azokat torolte gyorsan es nem mutatta meg, teljesen aláásta a bizalmam is meg az egesz kapcsolatot is.
Szakitas.
De most probal megtenni dolgokat hogy ne szakitsunk. Hogy ujra kezdjuk. Hogy egyenesbe jöjjünk.
Mivel gyenge vagyok igy hagytam. De mai napig sem lathatom a telefonját.
Belul en ezt már elengedtem.
Ez olyan törés volt amit akarva is nehezen lehetne csak helyretenni, de igy hogy mai napig is tabu a telefonja igy meg egyenesen lehetetlen is.
Jesszus, utolsó, menekülj! Mondjon bármit is!
Ez így nem élet!
Bennem már a gyászfolyamat van. A többi csak felszín.
Én már lemondtam errol a kapcsolatrol.
11.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!