Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Volt egy nő akit szerettem. Annyira nem vagyok jó az érzelmek kifejezésében. Ő nagyon is. Nekem hirtelen ijesztő volt a közelsége. Elkezdtem úgymond ignorálni, meg kevésbé írkálni neki. Amit úgy vett, hogy kezdek tőle eltávolodni. Amiből veszekedések lettek. Mivel féltem, hogy vége lesz és fájni fog ezért regisztráltam fb társkeresőre ahol elkezdtem csajokkal írogatni. De csak chat meg szexchat volt. Valahonnan megsejtette vagy nem tudom de írt egy olyan üzenetet, hogy betelt a pohár. Nem akar többé a játékom lenni stb. Természetesen erre nem írtam semmit mert nem volt sem erőm, sem kedvem veszekedni. Aztán már 3 hónapja nem beszélünk. De nincs letiltva meg semmi. Néha reagál a posztjaimra. Elkezdtem az elején bulizgatni, meg mutatni, hogy minden fasza. Kiràndulgattam meg ilyesmi. Ugye ezeket mind kiposztoltam és ő ezeket gondolom látta. Meg ilyen kondiba készült póló nélküli képeket a sztorimba. Hátha féltékeny lesz. 😅 Aztán ismerkedtem csajokkal meg ilyesmi, de semmi komoly. Rájöttem, hogy ő próbált velem foglalkozni de sokszor elviselhetetlen voltam. Nagyon sokat köszönhetek neki. Ugyan távkapcsolat volt de volt, hogy 2 hetet is együtt töltöttünk kettesben valahol. Mindig gondolt rám, valami ajándékkal mindig kedveskedett. Nem az a lehúzós volt mint a legtöbb csaj. Nem várt el semmit tőlem. Nem kellett mindent nekem fizetnem… Jó barátnő volt. Csak az a baj, erre most jöttem rá. 3 hónap után van értelme megkeresnem őt? 26 F , 25 N
Ahogy a Trópusi vihar-ban is mondtàk: "Ne nyomd fullba a kretént!"
2024. ápr. 10. 07:39
12/23 anonim válasza:
De még felszínes is vagy. Ő az érzelmeit irányította feléd ami neked nem tetszett és ellökted magadtól, Neked meg az a problémád, hogy nem izmos meg nem szolizik...Neked se könnyű Te szegény, ja nem.
Hagyd békén a lányt, éretlen vagy egy felnőtt párkapcsolathoz. Szórakozz még pár évet és majd ha olyan 10 év múlva kb elkezdesz komolyodni, akkor keress barátnőt
2024. ápr. 10. 07:43
13/23 anonim válasza:
10# te bebuktál, hogy társkeresőzöl mellette, ami ugye hiba volt részedről a kapcsolatotokban.
Erre te felhozod azt az ő hibájána ezzel szemben, hogy nem járt szolizni és fehér volt mint a hó?!
Viccelsz ugye? :D
Tudod mit, ez a lány ismeretlenül is jobbat érdemel tőled. Hagyd őt békén. :)
2024. ápr. 10. 07:49
14/23 anonim válasza:
Heti 1x-i szoláriumtól is lehetsz rákos. Ráadásul öregíti a bőrt. Idősebb korodra tiszta szottyadt leszel és ez még a jobbik eset...
2024. ápr. 10. 07:51
15/23 anonim válasza:
Pff hogy te mennyire egy felszínes gyökér vagy ember! Kiderül, hogy neked a csaj igazából nem is az eseted, a külsőjét kritizálod, és a belső értékeit állítom nem is ismered, és nem is érdekel. Keress egy ugyanolyan felszínes p*Csáth mint te vagy, akinek ugyanúgy a kondiba járás meg a műszempilla az élete, ezt a lányt meg tényleg hagyd békén, ahogy mások is írták, mert te érzelmileg és intelligenciában sem vagy érett egy igazi kapcsolatra! Gondolom most csak az b*ssza a csőröd, hogy már nem keres téged.
2024. ápr. 10. 08:25
16/23 anonim válasza:
Na jó ez tuti kamu kérdés 🤣 ha ennyire más típusú csajok jönnek be, akkor ki lenne, ha eleve ilyenekkel kezdenel ahelyett, hogy megpróbálod öt megvaltoztatni? Ez nem oltogatas, egyszerűen tény, hogy gyerekes és éretlen vagy, ez a 10-es kommented alapján tökéletesen látszik.
2024. ápr. 10. 08:28
17/23 anonim válasza:
"Nekem sem tetszett sok dolog csak nem mondogattam neki"
De még emlékszel ezekre.
Igazából miért is lenne most jó együtt?
2024. ápr. 10. 10:32
18/23 A kérdező kommentje:
Jó akkor felszínes vagyok. Igazából hidegen hagy mit gondoltok rólam. Az arca az nagyon szép, meg tényleg vannak jó tulajdonságai. De ja nagyon bejönnek ezek a 10/10-es “insta” csajok. Csak ezeknél nem nagyon volt még sikerem. Szeretem ha foglalkoznak velem, igénylem. Jah és nem nem leszek rákos. Akkor ennyi erővel a legtöbb ismerősöm rákos lenne. :D Plusz fogfehérítésre is járok, mert nem vagyok igénytelen mint a legtöbb pali. Ha eljárna kondiba, 10/10es bombázó lenne. Most sem rossz, nem erről van szó. Csak nekem sok volt hirtelen. Most viszont hiányzik. Isteni vele az ágyban. Ilyen csajom sosem volt. És na… Ott az a plusz azért.
2024. ápr. 10. 14:56
19/23 Noren1989 válasza:
Marad a jóöreg recska.
2024. ápr. 10. 16:29
20/23 anonim válasza:
Ha szeretted volna, pont leszarod, hogy nem tökéletes, hanem úgy szeretnéd ahogy van! De mivel még mindig azon lovagolsz, hogy nem 10/10-es insta csaj, egy vicc vagy. Szerinted azok a csajok ugyanúgy néznek ki a való életben,mint a szétretusált beállított képeiken? A 99 % megsúgom hogy nem, smink nélkül rájuk se ismernél pl... Neked csak azért hiányzik, mert épp nincs más, és most unatkozol!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!