Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv éllettársammal szakitottunk már egy ideje ... és nagyon megvisel ez az egész ... alig bírok enni aludni 1-2 órát tudok... bemehetek a korházba hogy kicsit külön legyek tőle? ...mert csak szívja a vérem meg énis az ővét is nagyon rossz ... tudom
Miért fogadnának be?
A kórház nem hajléktalanszálló hogy csak úgy gondolsz egyet és bemész kipihenni magad
Vagy nem értem hogy pontosan hogy gondolod, amúgy sürgetni kell az exet
Nézd, szép dolog, hogy nem akarod kidobni, de fizikailag szenvedsz a közelségétől, és épp a saját lakásodat akarnál elhagyni, mert ő nem tud hova menni. Normális vagy? Szakítottatok, valami súlyos oka volt, hogy így döntöttetek, legyen már benne annyi, hogy összeszedi a cókmókját , és valami havernál héderezik, vagy vesz ki egy szobát valami olcsóbb panzióban, és megoldja az életét... Így ez csak rosszabb lesz!
És nem, a kórház nem wellness részleg, a pszichiátria sem! Ki kell tenni. Ha most nem tudja megoldani az albérletet, és mégcsak a büszkeség sem hajtja, bele fog ebbe kényelmesedni (láttam már ilyet, nem egyet), te meg rámész addig minden tekintetben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!