Most akkor az egesz 2024em rossz lesz?
Figyelt kérdés
Az egeszet vegig sirtam es 2024ben is sirtam es sirva leptem at akkor most szar evem lesz egesz evben?jan. 1. 00:48
1/24 anonim válasza:
jajj...
aki pont kakált éjfélkor az egész évben kakálni fog?
2/24 anonim válasza:
Na és mi volt ennek az oka, illetve várható, hogy az ok fennáll az egész évben is?
3/24 anonim válasza:
#2 ne add ala a lovat, semmi szukseg ra hogy ilyen idiota babonakban higgyen es az elete minden torteneset rafogja hogy debezzegmertakkorissirtam es tutiazertvan es jaaajajajjajajdeszerencsetlenvagyok
4/24 anonim válasza:
Az nem babona, hogy megkérdeztem, hogy a sírások kiváltó oka meglesz-e 24-ben is vagy sem.
5/24 A kérdező kommentje:
Varjatok mar nem tudom reszeg vagyok
jan. 1. 01:28
7/24 A kérdező kommentje:
Ozs
jan. 1. 02:30
8/24 anonim válasza:
Nem. De, ha nem változtatsz a dolgaidon, akkor maradhat a jelened.
9/24 A kérdező kommentje:
Na sziasztok! Kijózanodtam de még mindig nem tudom miért sírtam de arra emlékszek hogy a barátnőmnek diktáltam hogy mit írjon ide.. na mindegy
NEM VAGYOK ALKOHOLISTA!!
jan. 2. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!