Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 hete szakítottunk a párommal..pontosabban lelépett szó nélkül míg aludtam. Másfél éve voltunk együtt. Ez a probléma már kezdetektől fenn állt. Együtt éltünk,de dolgozni sosem akart,csak pénzt költeni. Folyton hangoztatta hogy ő a szüleivel akar élni,neki nem jó igy külön,elfog engem hagyni ha én nem megyek vele stb. Többször meg is tette,elment. Térden állva sírva könyörögtem neki mindig hogy ne menjen,mégis elment. 1-2 napokra. Elment vasárnap este,utca sarkon visszafordult mert szeret. Másnap reggel megint elment. 2 nap múlva visszakönyörögte magát,sírt hogy megváltozik. Visszafogadtam. 1 hétig minden rendben volt,aztán egyik nap arra keltem hogy megint elment. Amíg aludtam. Hívtam nem vette fel a telelefont,se nekem,sem egyik családtagomnak sem. Majd annyit mondott hogy már nem jön vissza,nem akar tőlem már semmit. Letiltott többször is. Csütörtökön lesz 2 hete,de azóta folyton írkál hogy szerelmes,szeret. Sír hogy megváltozik,jóvá akarja tenni. Elfog venni feleségül. Tényleg olyan mintha megbánta volna. De már nem tudok neki hinni. Szerintetek tényleg komolyan gondolja??2024. ápr. 3. 12:39
1/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy a lakhelyet nem tudja megszokni,de viszont neki a környéken sem lenne jó,csak az anyjáéknál
2024. ápr. 3. 12:41
2/7 anonim válasza:
Tiltás, törlés. Játszmázik és megpróbál sakkban tartani. Felejtsd el, agyilag nem ép. Felejtsd el és élj nélküle boldogan. Keress egy agyilag felnőtt nőt, aki komolyan gondolja és nem léhűtő.
3/7 anonim válasza:
Én inkább azon gondolkodom hogy te komolyan gondolod h még ezek után visszavárod? Miért tûröd ezeket? Nem egy jatek vagy akit epp akkor elovesznek mikor jo, utana eldobnak. Habar ugylatom te szeretsz az lenni
No vagy nem papucs lehetne ennyi onbecsulesed h nem turod el ezt.
5/7 anonim válasza:
Én azon is elgondolkoznék, hogy esetleg nem is a szüleihez járkál el ilyenkor 1-2 napokra… Látszólag ok nélkül lelép, letilt, aztán visszamegy. Nem csinálja ugyanezt egy másik csajjal is aztán itt is tölt egy kis időt meg ott is?
6/7 anonim válasza:
Használd életedben először az agyadat és SOHA vissza ne fogadd, akkor se ha térden könyörög. Ebbe a szarba visszavágyni, normális vagy???
7/7 anonim válasza:
szellemileg sérült, nem éri meg az időt, beszámíthatatlan nem lehet rá jövőt építeni, csak az időtöket vesztegeti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!