Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én rontottam és mit csináljak hogy jobban legyek?
Nem tudom, meddig voltatok együtt, de mi is társkeresőn ismerkedtünk meg a párommal és leírom a tapasztalataimat, hátha segít.
Amikor aktívak voltunk a társkeresőn és még nem ismertük egymást, akkor ahogy az lenni szokott, egyszerre több emberrel beszélgettünk mindketten. Nem feltétlen lett mindegyikből randi, de mivel az ember azért regisztrál ilyen oldalra, mert ismerkedni szeretne (főleg az első pár hétben, mikor a friss regisztrációkat előre sorolja a társkereső oldal) nyilvánvalóan több emberrel kezdenek kommunikálni párhuzamosan. Ez nem azt jelenti, hogy mindenkivel találkoznak és pláne még össze is fekszenek. Egyszerűen próbálják megtalálni azt, akit keresnek, de nyilvánvalóan ehhez aktívnak kell lenni. Nem úgy működik a társkereső, hogy egy emberrel elkezdesz beszélni és azonnal törlöd is magad, hiszen még honnan tudhatnád, hogy akivel beszélsz, alakul-e majd randi vagy bármi. Nekem pl. egyszerre legalább 5-6 ember írt naponta. Kevés ismeretségből alakult randi, viszont kialakultak barátságok is, néhány emberrel nagyon jókat tudtunk chatelni anélkül, hogy akartunk volna egymástól valamit. Egyszerűen csak sorstársak voltunk, kerestük a megfelelő társat és közben beszélgettünk, megosztottuk egymással a tapasztalatainkat. Aztán, amikor a párommal megismerkedtünk, mindketten éreztük, hogy ez több lesz és nagyon hamar sor került az első randira. Közben persze továbbra is beszélgettünk másokkal, mindketten a kialakult barátságokat vittük tovább és beszélgettünk ugyanazon a felületen. Nem randizgattunk velük, nem ismerkedtünk újabb emberekkel, hanem akikkel addig jó volt megosztani a gondolatainkat, azokkal megosztottuk a boldogságunkat, hogy egymásra találtunk. Én megértem azokat, akiknek ez sok, de nem kell mindig rémeket látni a másikban. Nem mondom, hogy nekem mindig jól esett, ha láttam, hogy fent van az oldalon, de ahogy komolyodott a kapcsolatunk, úgy lettek egyre ritkábban az ilyen beszélgetések és aztán egy-két hónapon belül közösen megbeszéltük, hogy mindketten töröljük magunkat az oldalról, ezt megbeszéltük azokkal is, akikkel addig chateltünk és minden jót kívántunk nekik, hogy ők is megtalálják, akit keresnek. Érdekesség, hogy a közösségi oldalunkat nem osztottuk meg senkivel, egyikőnk sem mondta el a vezetéknevét másoknak, tehát ezek a beszélgetések tényleg csak a társkereső oldalon folytak.
Lassan nyolc éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást. Rengeteg minden történt velünk ezalatt az idő alatt (költözés, munkahelyváltások, családi tragédiák...stb.), amik folyamatosan megerősítettek minket, a kapcsolatunkat.
Ha az elején bármelyikünk is problémázott volna azon, hogy az első hetekben még mindketten beszélgettünk másokkal, akkor most nem lennénk együtt, pedig meggyőződésünk, hogy egymásra vártunk egész életünkben.
Tudom, hogy mi nők néha hajlamosak vagyunk kombinálni, főleg az elején, de ha ezt a kapcsolatot már nem is tudod megmenteni, a következőnél próbálj picit több bizalommal fordulni a párodhoz.
43/N
Egy ideje amikor már bőven együtt voltunk inaktívvá tette a fiókját, (elfelejtette előtte) de nem akarta törölni a profilját arra hivatkozva hogy milyen nehéz új profilt csinálni… itt volt egy nagyobb vitánk és előttem nagynehezen de láttam rajta nem akarja, de törölte elvileg, hogy mikor voltak az utolsó levelezései másokkal azt nem láttam, nem is figyeltem.
És ugye nem matattam soha a dolgai között nem láttam vissza töltötte e vagy sem, de nyilván rosszulesett nagyon.. ami miatt féltékeny voltam az valójában ez miatt volt. De amikor mondta hogy velem van és pont már későn fogtam fel hogy tényleg akar hozzám kapcsolódni.
Fejlődtem hála a terápiáknak, soha az életben többet nem fogok így viselkedni senkivel többet, ha van oka sem mert akkor azért mert nem ér ennyit az egész. De mivel ténylegesen tudtam változtatni, és tanultam az esetből, és csomó rossz szokásomat elengedtem, én nagyon szeretném újra megpróbálni hogy egy egészséges kapcsolatot tudjunk működtetni. És megtanultam azt is hogy a kapcsolatok eleje a legnehezebb.. az összeszokás a másik megismerése.. ha nem is jön össze a párkapcsolat vele én szeretném ha nem ápolnánk rossz viszonyt, az én lelkem nyugodtabb volna ha tudnék vele legalább még egyszer találkozni és el tudnék tőle normálisan köszönni, mivel szerettem ezt az embert, és mert szégyellem a viselkedésem, nem akarom így lezárni ahogy lezártuk.
Jól akarom, jó élménnyel szeretném lezárni ha nem akar velem párkapcsolatban lenni többet.
Szerintem nem túl nagy kérés ha szerettük egymást egy utolsó találka, akár búcsúzás miatt.
#5-ös vagyok újra.
"Egy ideje amikor már bőven együtt voltunk inaktívvá tette a fiókját, (elfelejtette előtte) de nem akarta törölni a profilját arra hivatkozva hogy milyen nehéz új profilt csinálni"
Na látod, így már egészen más a történet, ez már nekem sem tetszett volna, bár nem tudom, mit jelent, hogy bőven együtt voltatok, időben ez mit takar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!