Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én rontottam és mit csináljak hogy jobban legyek?
Figyelt kérdés
Ténylegesen én rontottam, és ez miatt nagyon fáj, a bizalmatlanságom miatt mert amikor összejöttünk még társkeresőzött és nem tudtam feldolgozni hogy ez nekem olyan szinten fájt, hogy az lett a végeredménye hogy amikor nagy vita után már törölte, én ugye nem ellenőrizgettem nem láttam ténylegesen nem töltötte vissza de ok nélkül féltékeny voltam mindenre is és nem tudtam viselkedni ez miatt mentünk szét, végülis miattam amit ő generált és amikor elmagyarázta hogy velem van és pont rá pár napra fogtam fel hogy ténylegesen akar(t) volna hozzám kapcsolódni én elkezdtem terápiákkal fejleszteni az érzéseim, nem tudom feldolgozni hogy így bántam vele mert nem érdemelte volna meg, és nem tudom hogy mit csináljak hogy jobb legyen ez az egész. Zaklatni nem akarom, írtam neki mindent az egészről, beszélnék vele de nem tudom mit mondhatnék. Mégsem nyugszik meg a lelkem. Az a része fáj mérhetetlenül hogy ok nélkül bántottam valakit.2024. febr. 19. 15:38
11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó járok, és azért mert szerinted nincs értelme utolsó beszélgetésnek az egy dolog, szerintem meg én érzem nekem mire van szükségem és nem más.
És szükségem van erre a beszélgetésre mert a lelkem fáj mint írtam.
2024. febr. 19. 16:57
12/12 anonim válasza:
És akkor mit fogsz csinálni ha szóba se áll veled? Vagy olyasmit mond amit nem tudsz megemészteni? Én tőlem nyugodtan lépj vele kapcsolatba. De biztos vagyok benne, hogy nem fogsz megnyugodni utána se. Már csak abból induljunk ki, hogy mennyire nincs önbizalmad se önbecsülésed. Nyugodtan társkeresőzött te meg könyörögtél neki, hogy fejezze be. Nem szakítottál vele. Megaláztad magad miatta és önmagad hibáztatod, de nem a megfelelő okokból kifolyólag.
Neked egyáltalán nincs rá szükséged, inkább folytasd a terápiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!