Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túllépni azon hogy csak kihasználtak, manipuláltak, hazudtak?
A napokba vetettem véget egy bántalmazó kapcsolatnak. A pasi elhitette velem hogy sose volt még ilyen szerelmes, igérgetett, hazudozott. Teljesen aláásta az önbecsülésemet. Kihasznált anyagilag és lelkileg is. Egyszerűen nem tudom felfogni hogy lehet valaki ennyire undorítóan féreg?! Keresek egy terapeutát + olvasok önsegítő könyveket. Kérlek adjatok tanácsot hogy ne legyen bennem a késztetés hogy írok neki. Iszonyatosan fáj amit ez a szemét velem tett.
27/n
igen hibáztál te is,
Féltél tőle erőszakos is volt?
Bár annyira nem megnyugtató,én is hasonlóan jártam ,mint te.
Beszélgethetünk ha gondolod,nő vagyok.
Engem hitegetett,hülyének állított be hogy ő sose mondott ilyet nekem,szidott,figyeltett engem a legrosszabb állhírterjesztés sokáig rólam.
Nem értem hova tettem az eszem hogy sokáig nem vettem észre manipulál és csakis én szerettem, szexuálisan teljesen kihasznált.Neki minden jár és szabadott, nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!