Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet felépülni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet felépülni egy olyan kapcsolatból, amiben a másik végig manipulált és kihasználni akart?

Figyelt kérdés

Illetve, volt még valaki hasonló helyzetben, vagy hihetetlenül buta vagyok, hogy egy ilyen kapcsolatba belementem? Arról van szó, hogy megismerkedtem valakivel, aki nagyon tudatosan (legalábbis nekem úgy tűnik így utólag, hogy tudatos volt) manipulált a legelejétől fogva. Mégpedig a következőképpen: az első találkozásnál megjátszotta, hogy minden, ami engem érdekel, legyen szó zenéről, sorozatokról stb, őt is érdekli; túlzásba vitte a bókolást; már az első beszélgetés során elmesélte az élete legfájdalmasabb élményeit, hogy majd én is megnyíljak előtte, és én bedőltem ennek, elkezdtem én is a saját problémáimról mesélni, ő meg megjátszotta, hogy segíteni akar nekem ezekben; ami még így utólag feltűnt, hogy valamiért mindig úgy éreztem mellette, hogy nem vagyok elég, hogy ő sokkal okosabb, intelligensebb nálam. Egy darabig teljesen elvarázsolt ez a helyzet, úgy éreztem, van valaki, aki mellettem van a problémás életemmel együtt. Amíg el nem kezdtünk beszélgetni a szexről. 2 hete ismertük egymást, én mondtam neki, hogy nekem még túl korai lenne. Erre ő megkérdezte, hogy annak, hogy túl korai, mikor jár le a szavatossági ideje? Ebből a kérdésből nekem egyértelműen a sürgetés jön le. A másik dolog, amit mondott, hogy abba (bezzeg) beleegyeztem, hogy a barátnője legyek, és nem volt korai...

Én valamiért (valószínű, mert ostoba és tapasztalatlan vagyok...) megbíztam benne egy darabig, csak idővel kezdtek ezek a piros zászlók feltűnni, majd le is zártam ezt a kapcsolatot. Hogy lehet a sok rossz érzésből kilábalni? Mert úgy érzem, valójában értéktelen vagyok, hiszen képes volt valaki megjátszani, hogy a sok problémámmal együtt is szerethető vagyok...

2022. jún. 9. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Nekem amikor hasonlo volt, en a sértettségben úsztam állandoan, nem a szomorkodásban.

(allandoan mellémcsapódott egy srác mint vmi haver, de randira nem hivott soha, de pl elvitt autót mosni, de soha nem adott bele semmit az ismerkedésbe, de ha boltba megyek szivesen jön velem, meg ilyeneket csinált es állandoan azt akarta hogy mikor jöhet fel hozzám. Varta ezt az esős vagy hideg napokon is hátha egyszer rákényszerulok hazavinni, olyan alapon hogy ne a hidegben sétáljunk órákat pl.

Én meg folyamat azt vártam, mikor hív már randira egyaltalán?😳

Ez mellett búcsúzásoknál mikor közelebb álltam vagy ladon közelebb ültem, sem egy csók sem egy érintés sem egy ölelést nem kaptam, de ő fel akar hozzám jönni..

Én meg a végletegig is ugy csináltam ahogy ő irányít, ha csak a boltba jön velem, oké akkor bolt, es mentem haza.

Offoltam persze mert simán lett közben masik lasim de tartottuk a jo baráti kapcsolatot, de cseten is nem egyszer éreztem magam sértve ahogy magas lóról beszél mintha nekem kegynek kéne azt tartani hogy ő velem szóbaáll, holott bőven alattam levő kategoria(en szép csinos szexi diplomás, ő meg szakmunkás aztán munka nélkül és ronda, csak esélyt adtam volna, mert megcsillant valami intelligencia is pl vállalkozói céljai voltak és elég konkrétan azaz nem hülye azért)

De én ugy lettem tul rajta hogy képes voltam arra hogy amikkel sért és provokál (egomba nem egyszer beletaposott)félretegyem, ráhagytam nem vitatkoztam vele.

Azota miota nem egy JÓ és gazdag pasim van es képben van rólam, kezdi már azt kaoizsgálni hogy kivel szórakozott, de a jobarátság megmaradt pl most kulfoldon van es simán kibérelhetném nagyon oocsón az egész házát addig vagy felujitásért cserébe, meg ilyenek.

Na itt is meglátszik a különbség egy paraszt es egy diplomas közt, hogy az utóbbi nem áll le vitázni szinten alul es tudja kezelni a helyzeteket.

2022. jún. 9. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
*Amugy en mindem gyökérrel vagy nárcival is megtalálom a hangot, es megtartom a 3 lépést is l, de a barátságot vagy jó kapcsolatot is.
2022. jún. 9. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
99%
Mivel ha jól vettem ki az írásodból hogy nagyon okosan elég gyorsan lezártad ezt a kapcsolatot, igy valószínű gyorsan túl is lépsz rajta. Viszont legközelebb már figyelni fogsz a jelekre.
2022. jún. 9. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom ebbe hol a manipulálás én nem venném ezt annak.
2022. jún. 20. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Tipikus nőcsábász típus volt az a férfi!

2023. okt. 17. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!