Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor teszi valaki a szépet, mindig csak a másik kedvében jár, mikből lehet az álca mögé látni hogy Neki valójában mi a jó, a másikkal, mi a jó neki a kapcsolatban?
Rájöttem, hogy a barátom teljesen számító. Mindent úgy tesz, vagy csinál, mond, amik az én vágyaim és nem az övé. Csupán megtartás miatt, vagy fix p.nci miatt.
És valójában azért van ill lehet velem, mert nincs jobb, nincs más, hozzám kötődik.
Nem látom a kapcsolatban őt magát. Az ő akaratát, azt, hogy engem ő mibe vonna be, ami főképp neki tetszik, es szeretné, ha megélhetné velem is.
Ez mellett sok a közös dolgunk is ugyan ami egyaránt tetszik neki is és nekem is, amikbe nem vonna bele ha nekem nem tetszik.
Úgy érzem hogy folyamat álcát tart, teszi nekem a szépet, hogy nehogy elhagyjam csak. Mintha csak az ettől való rettegésből lenne velem.
És ez ugye felveti azt, ha lenne sok más nőnél esélye, le is cserélne. Azaz nem is szeret valójában. Csak végre megfogott egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!