Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderült hogy a férjem elég sok nöt kihasznált érzelmileg (ígérgetes, manipulálás) akkor jól esélye van hogy velem is ezt csinálja?
Tisztelettel kérdem!
Te/ti nők, miért hiszitek, hogy különbek vagytok, mint az előző csajok a pasitok életében?
3. ÉN, 2., Pont arról beszélek. Arról, hogy ti nők, mindig önként léptek bele abba a kakiba, amibe előtettek más nők is beleléptek.
Pl. ti nyomjátok, védve a pasikat:
- Jó...iszik a Béla, de már csak 4 sört, meg reggel a 2 dl. páleszt, de le fog szokni, a baba miatt.
- És??? Igen, felpofozta a Katit, de megérdemelte a cafat! 32 percet késett, és nem mondta meg hol járt.
- Jó, tartozik a Zsuzsinak, de most le van égve, majd megadja. Most fizette ki a Pannát.
- Nem ő jött el, a nő dobta ki, de látogatja a gyermekét, tavaly is volt, 2X.
- mellettem nem lép majd félre, szeret. :)
Facen keting vmi hasonlo poszt
"Te eljátszod, hogy őszinte vagy, én pedig eljátszom, hogy elhiszem"
Az ilyenek illenek össze.
A manipulatív - és akik átlátnak a manipulációkon, és tudja manipulálni a manipulatívat.
Röviden:
Rafinált manipulativ pasikhoz szintén rafinált manipulatív nők valók csak. Nem oedig együgyű naivak.
* facen kering
(Szívás hogy nem ismered a saját párod. Normál esetben minden rezduléséből tudja egy ember azt is hogy a párja mit gondol. Ez egy párkapcsolat. Nem pedig kérdések halmaza egy párkapcsolat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!