Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túllépni azon hogy csak kihasználtak, manipuláltak, hazudtak?
A napokba vetettem véget egy bántalmazó kapcsolatnak. A pasi elhitette velem hogy sose volt még ilyen szerelmes, igérgetett, hazudozott. Teljesen aláásta az önbecsülésemet. Kihasznált anyagilag és lelkileg is. Egyszerűen nem tudom felfogni hogy lehet valaki ennyire undorítóan féreg?! Keresek egy terapeutát + olvasok önsegítő könyveket. Kérlek adjatok tanácsot hogy ne legyen bennem a késztetés hogy írok neki. Iszonyatosan fáj amit ez a szemét velem tett.
27/n
Ha nem túl indiszkrét a kérdés akkor mit tett?
Nincs egyébként pontos stratégia erre. A legjobb amire talán összpontosíthatsz, hogy innen már csak jobb lehet és egy ilyen szemét ember szerencsére már nem az életed része. Annak kell örülni, hogy megszabadultál tőle és persze a csalódás ellenére vigaszt meríteni ebből. Ha úgy gondolod, hogy használna akkor kérj segítséget és olvass is ilyen könyveket. Legalább addig is lefoglalod magad és úgymond hasznosan telik az időd.
Késztetést pedig úgy küzd le, (bár nem tudom mi a másik fél álláspontja feléd, hogy keres-e vagy sem) hogy nem kommunikálsz vele. Nem kommunikálni a másikkal és levegőnek nézni sokkal fájóbb lesz neki, mint egy esetleges veszekedős konfliktus.
Én úgy tudom, hogy el kell menned Hajdú Péter műsorába, és két órán keresztül kell sírnod, hogy neked mennyire rossz volt. Azt még nem tudom, hogy működik-e, de ez volt a Varga show első részében.
Naja, csak úgy látszik van egy kis különbség, hogy te valóban egy nárcisztikussal találkoztál. Társfüggőség is gyanús.
Idő segít elsősorban. De utána nézhetsz ezeknek a dolgoknak neten.
És ha mással nincs nincs lehetőséged beszélni a történtekről, akkor persze, pszichológus való ilyen lelki problémákra.
Amúgy megengedem, hogy írj neki k anyázós leveleket, ha ettől neked jobb. Jogi következménye ne legyen.
Illetve amúgy őt nem fogja meghatni amit írsh... a düh és csalódottság benned van, magadban kell rendezned ezeket.
Így igaz! Csakhogy hibázni és tévedni emberi, természetes dolog, míg manipulálni és kihasználni a másikat szarházi dolog. Azért van különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!