Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításnak vehető ha már 5 napja nem kerestük
egymást?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben én kerestem őt és az online beszélgetés is érdektelen volt, ezért már nem írtam neki.
Ha párkapcsolatban vagytok akkor gyakorlatilag igen.
2024. márc. 13. 09:31
2/14 anonim válasza:
Nem tudom, mióta tart a kapcsolat, de intelligens emberek le szoktak ülni és megbeszélik, hogy vége van, nem csak hagyják a levegőben lógni a dolgokat.
2024. márc. 13. 09:49
3/14 anonim válasza:
Szerintem igen.
2024. márc. 13. 11:04
4/14 anonim válasza:
Igen. Ráadásul tuti van valaki a képben is már, de meglásd akkor bizti keresni fog, ha az mégse jön össze. Nem akar szakítani addig, ameddig nem biztos még a másik. Én a helyedben vagy megírnám neki, hogy mivel nem keres majdnem 1 hete ezért vége vagy egyáltalán semmit se. Ha keres max elolvasom mit írt és ghostolom. Ezt érdemli, aki úgy gondolja megteheti, hogy talonban tart.
2024. márc. 13. 11:15
5/14 anonim válasza:
Párkapcsolatban ilyen jellegű szakítás nincs. Ha így van vége egy bármilyen emberi kapcsolatnak, az biztos, hogy nem párkapcsolat volt.
2024. márc. 13. 11:35
6/14 anonim válasza:
Hát ez max. még ismerkedés lehetett, gondolom, ahol mégse jöttetek be egymásnak.
2024. márc. 13. 11:38
7/14 Noren1989 válasza:
Csak ha letiltott a tesója.
2024. márc. 13. 12:20
8/14 anonim válasza:
5
De képzeld, van ilyen. Engem egyik napról a másikra ghostingolt a párom fel év kapcsolat után, minden előjel nelkul!
2024. márc. 13. 17:22
9/14 anonim válasza:
Nem. Nem szakítás, csak annak a jele, hogy valami gond van.
(unjatok egymást,összevesztetek...)
Te nem irsz neki es inkabb azon gondolkozol, hogy vajon ő mikor ír. Ő meg azt várja te mikor írsz. Szerintem nem itt kellene kerdezősködnöd, hanem írni neki és beszélni vele. Márcsak azért is , mert egy ilyen helyzetbe könnyen vége lehet a kapcsolatnak.
Nekem volt mar hogy nem beszeltunk 3-5 napig. Igaz nem azert , mert untuk egymást. De onmagában ez nem a kapcsolat vege, csak egy intő jel. Ugyhogy vagy beszeljetek meg hogy vege, vagy talaljatok ki hogyan tovabb.
Sok sikert hozzá :)
2024. márc. 14. 08:59
10/14 anonim válasza:
Ez annyira éretlen. Ha valaki szerinted a társad vagy ebben reménykedsz, akkor nem az kellene fontos legyen, hogy legyőzd valami durcássági versenyben, hanem hogy kíváncsi legyél rá, ki is ő, mi jár a fejében. Amíg fontosabbak ezek a hatalmi harcok, játszmák, tesztek, tabuk, mint az őszinte kommunikáció, minden kapcsolatod ugyan oda fog kilyukadni. Én biztos nem találgatnék, hanem rákérdeznék - vagy megmondanám, hogy részemről kihűlt az érdeklődés, de gyanítom, hogy ez kölcsönös, úgyhogy minden jót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!