Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan vehető ez a lány?
Mostanában elég "komolytalanokat" fogok ki, szóval bizonytalan vagyok.
A következőket kell tudni róla:
- neten ismerkedtünk meg
- nekem nagyon tetszik a lány külsőre és a személyisége is úgy tűnik, rendben van
- eszméletlen jól néz ki, 5 évet simán letagadhatna a korából. Nagyon csinos (inkább elegáns, mint "szexi"), okos, kultúrált.
- eléggé karrierista, nem a legszokványosabb érdeklődési körrel (pl. politika)
- nem sok ideje lehet (legalábbis rám). Ha írunk késő este/éjszaka szokott válaszolni, nap közben meg sem nézi az üzeneteket.
- úgy tűnik azért nem halasztja sokáig a találkozókat, hamar leszerveztünk már egy második randit is.
- az első találkozónk kifejezetten hosszú lett, kb. 5 óra és láttam rajta, hogy ő még maradt volna. Nagyon jól elbeszélgettünk, de inkább kevésbé személyes dolgokról. Jól éreztem magam, szerintem ő is, de messze nem izzott köztünk a levegő. A bókokat semlegesen fogadta, ha "hozzáértem" nem húzódott el, de nem láttam rajta azt sem, hogy élvezné. Csók persze nem volt, szerintem nem is lesz egy darabig.
Ennek ellenére elég határozottan találkozni akar velem legalább még egyszer (ahogy írtam, már le is szerveztük).
Kicsit furcsa, szokatlan nekem ez. A külseje alapján találna nálam jobb pasit is (szerintem), illetve nem egy átlagos személyiség, nem tudom kitalálni mi járhat a fejében, mennyire gondolja komolyan az ismerkedést. Más nő már rég lerázott volna ha nincs határozott kémia az első találkozón.
Mi a véleményetek? Illetve hogy kezeljem a második találkozó alkalmával? Valami tipp?
(Mindketten 30+)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!