Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire komolyan vehető az a pasi, aki annyira kíván, hogy első randin megakar ....?
"Nem bírnék várni, mert túlságosan esetem vagy és vonzza a tested a nyelvem. Megakarlak kóstolni mindenhol."
Én igazából nem tartom normálisnak az első randin szexet és nem is tervezem. Meg nem tudom, hogy ilyen sráccal egyáltalán lehet-e hosszútávon tervezni, komolyan venni. Merthogy állítólag komoly kapcsolatot szeretne, mert hosszútávon egy lánnyal a legjobb. Dd nem tudom. Már a talitól is félek. Tetszik a pasi, de szexet én nem szeretnék első alkalmakkor.. Vélemény?
Az üzletben is beleeszik az ételbe, mert nem tudja kivárni a fizetést?
Kimegy az értekezletről, mert szomjas, pisilni kell, beszélni akar a nagymamájával azonnal?
Szerintem ezt 2 éves korig kell megtanulni, elnapolni a vágyakat.
Az élet többi területén is igen komoly gondjai lehetnek, ha erre nem képes.
Hat ez eleg bena szoveg, ha valaki ilyet irna nekem, el se mennek utana a randira😂
Amugy nem gaz szerintem elso randin a szex, ha van elozetes ismeretseg, nem aznap talalkoztok eloszor es az alkalom szuli a dolgot, spontan jon. Elore eltervezni viszont kicsit visszas szerintem.
4: Inkább szerencsés, amiért olyan környezetben nőtt fel, ahol nem találkozott ilyennel!
Én is csak a netről ismerem a jelenséget.
Ha nem fórumoznék, mit sem tudnék ilyenről.
"hosszútávon egy lánnyal a legjobb"
Felfigyeltem erre a mondatra, ebben benne van, hogy több lánnyal is van, és közülük a hosszútávúval a legjobb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!