Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire komolyan vehető az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire komolyan vehető az a pasi, aki annyira kíván, hogy első randin megakar ....?

Figyelt kérdés

"Nem bírnék várni, mert túlságosan esetem vagy és vonzza a tested a nyelvem. Megakarlak kóstolni mindenhol."

Én igazából nem tartom normálisnak az első randin szexet és nem is tervezem. Meg nem tudom, hogy ilyen sráccal egyáltalán lehet-e hosszútávon tervezni, komolyan venni. Merthogy állítólag komoly kapcsolatot szeretne, mert hosszútávon egy lánnyal a legjobb. Dd nem tudom. Már a talitól is félek. Tetszik a pasi, de szexet én nem szeretnék első alkalmakkor.. Vélemény?

2020. okt. 18. 19:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Így írta pedig akkoris 😂 de azért fura, mert a legtöbb nő eleve komoly kapcsolatot keres és ebből úgy tűnik, hogy nem akartak.... 😂
2020. okt. 18. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

111: Lehet, hogy projektál. Tehát hogy ő nem akart, de ezt rájuk fogja.

Vagy akartak volna, de nem vált be a pasi és kirúgták.

Ezt is értelmezheti úgy.

2020. okt. 18. 23:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegyik lánnyal ezt csinalja. Ill. mindegyiknek ezt mondja.
2020. okt. 19. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
Az, hogy szexet akar az első talin, még alapvetően nem problémás... a legtöbb férfi így van ezzel. Csak jellemzően nem ennyire szánalmas, csöpögős szöveget adnak elő. :D
2020. okt. 19. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!