Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vehető komolyan ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vehető komolyan ha egy férjes nő azt mondja értem elhagyná a férjét? (de a gyerekeit nem..)

Figyelt kérdés
Azt mondja a férjét rég nem szereti és simán elhagyná értem. De ott vannak a gyerekei és a maguk 5-7 évével még azért egy darabig együtt kell lennie a férjével.
2024. jan. 1. 18:56
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
76%

Rajtad kívül itt nem ismeri a nőt senki.

Csak te tudhatod a választ.

Ha jól értem, a gyerekek miatt nem válik. Ennyi.

2024. jan. 1. 19:01
 2/44 A kérdező kommentje:

"Ha jól értem, a gyerekek miatt nem válik. Ennyi."

így van, de nem ez volt a kérdésem. Mert válni lehet úgy is hogy nem megy hozzá senkihez-ugyebár.

2024. jan. 1. 19:04
 3/44 anonim válasza:
3%
Csak akkor hinnék neki, ha a gyerekeit is otthagyná.
2024. jan. 1. 19:18
 4/44 A kérdező kommentje:
Hát én lennék a legelső aki pofán köpném ha ez megtenné!
2024. jan. 1. 19:19
 5/44 anonim ***** válasza:
31%
Változó, legtöbbször komolyan vehető.
2024. jan. 1. 19:19
 6/44 anonim ***** válasza:
73%
Aki a gyerekeit elhagyja bárki miatt is az nem anya de még nő sem. Még a patkány sem hagyja a kölykeit?
2024. jan. 1. 19:20
 7/44 A kérdező kommentje:

"Még a patkány sem hagyja a kölykeit?"

nem, ellenben ha nagyon éhes, megeszi simán.

2024. jan. 1. 19:22
 8/44 anonim ***** válasza:
42%
Kb semennyire, és ne is várd egy nőtől se, hogy elhagyja agyerekeit, mert nem fogja...
2024. jan. 1. 19:33
 9/44 anonim ***** válasza:
88%
Mit akarsz már egy gyerekes nőtől, ha mégcsak nem is egyedülálló? Felejtsd el!
2024. jan. 1. 19:34
 10/44 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy ha tovább akarod görgetni a dolgot, meg érdekel mire számíts kérdezd meg ettőla nőtől, hogy veled vállalna e közös gyereket?! Na onnan tudhatod mire számíts...
2024. jan. 1. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!