Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vehető komolyan ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vehető komolyan ha egy férjes nő azt mondja értem elhagyná a férjét? (de a gyerekeit nem..)

Figyelt kérdés
Azt mondja a férjét rég nem szereti és simán elhagyná értem. De ott vannak a gyerekei és a maguk 5-7 évével még azért egy darabig együtt kell lennie a férjével.
2024. jan. 1. 18:56
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
0%
Barátnőm szerelmes lett egy jóval fiatalabb pasiba, elhagyta a férjét és a gyerekeit is. Lehet, hogy ilyen mikor valaki tényleg szerelmes lesz, bár én nagyot csalódtam benne.
2024. jan. 1. 19:36
 12/44 anonim ***** válasza:
56%

Balázska párkapcsolati kérdéseinek újabb fejezete. Volt már néhány, tiltás volt azok vége is:

"Mit gondoltok olyan emberről aki még sose szakított senkivel-na nem azért mert überhűséges, hanem azért mert soha nem volt még kivel szakítania? És azért bőven a 3X-en túlvan az illető"

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

"Barátnőm mit nem ért azon hogy „mi volt veled ma“ kérdésre semmit se tudok felelni? Mert munka volt dögunalom ne is beszéljünk róla és csá?"

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

"Ha munkahelyen beleszerettem a kolleganőmbe aki házas, erre egy megoldás van - húzzak el a munkahelyről?"

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Barátnő nélküliségtől a 30-as életszakaszban témától más feleségének elszeretése alig 4 hónap alatt nem semmi.

2024. jan. 1. 19:36
 13/44 anonim ***** válasza:
Ez konkrétan azt jelenti, hogy "elhagyom érted a férjemet, de a gyerekeimet ezentúl te neveled!" Ha ez belefér neked, akkor hajrá. De készülj fel rá, hogy 4 év múlva egy másik férfinak mondja majd ugyanezt a mondatot.
2024. jan. 1. 19:38
 14/44 kempingbringas válasza:

Dehogy hagyna,gondolom a kenyelmes,biztos eletet nem fogja feladni.Foleg ha a ferj tarja el oket.

Szerintem a ferj is reg elhuzna,de a gyerek ossze tartja oket,de lehet hogy ott is akad mar valaki.

Ne vedd komolyan szerintem.

2024. jan. 1. 19:40
 15/44 A kérdező kommentje:

"Mit akarsz már egy gyerekes nőtől,"

Hogy én mit akarok az egy dolog, nem ez a kérdés. A kérdés az Ő mit akar!

2024. jan. 1. 19:40
 16/44 anonim ***** válasza:
59%
Ez egy olyan nő, aki nem hülye, izgalomra vágyik, de nem hűséges típus. Pár évet bír ki, amíg lángol a kémia. Aztán keres másik balfacant.
2024. jan. 1. 19:42
 17/44 anonim ***** válasza:
79%

Nemtudom mit tud a nő, de most ebből kb a következő szitu jöhet össze...

A nő elválik, viszi a gyerekeket akiket te eltarthatsz vele együtt, plusz pacsizhatsz havi kétszer az apukájukkal amikor láthatásra jön.

Közös gyereketek meg vagy lesz, vagy nem, (inkább megúsznáa nő, de majd meglátod) ha lesz esetleg akkor lesz konfliktus is a már előbb született testvérekkel.

Ha ez neked megéri, hát csináld!

Viszont egy független egedülálló csaj sokkal kevesebb fejfájással járna, szerintem.

2024. jan. 1. 19:44
 18/44 anonim ***** válasza:
38%

Semennyire.

en valtam masert kisgyerekkel

akkor nem valok, ha a szeretom csak "szerető", azaz izge, meg jo a szex, meg lehet dumcsizni, de amugy nem akarnek vele kozos eletet es nem szeretnek miatta otthon konfliktust stb.

Kisgyerekes felesegek eleg gorenyek, ha ezzel takaroznak, akarcsak forditott esetben a ferjek, akik detto ugyanezzel jonnek a no szeretojuknek.

Egy valas nem nagy szam manapsag. Hamar szetkapjak az embereket. A vagyon resz kulon van, az elhuzodhat.

Egy no nehezen dobna erted a gyerekeit, de ez csak annyit jelentene valas utan, hogy sajnos a nyakadba kapnad az apjuk utan szomorkodo gyerekeket, a netan arcoskodo apukat es netan az is kiderulne a szerelmed se nem jo anya, se jem jo no nagy hirtelen es te gyorsan kiabrandulnal.

De visszaterve csak az eredeti kerdesedre. Ezt a not ne vedd komolyan. Nem szerelmes beled es a gyerekeivel vedi a kis kenyelmes kettos eletet. Helyedben leepitenem.

2024. jan. 1. 19:45
 19/44 anonim ***** válasza:

"A kérdés az Ő mit akar!"

Mégis mit akarna?

Semmit, a gyerekei az elsők, a többi meg kábé MINDEGY!

Te ezt azért nem érted, mert nem vagy anya, de apa se.

2024. jan. 1. 19:46
 20/44 anonim ***** válasza:
53%

Groteszkül fogalmazva egyébként ez pont olyan, mint egy étteremben mások után kinyalni a tányért...

Adhatnád ennél többre magad...

2024. jan. 1. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!