Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vehető komolyan ha egy férjes nő azt mondja értem elhagyná a férjét? (de a gyerekeit nem..)
"nem azt SOSEM én döntöm el. Azt mindig a "piac" a társadalom dönti el."
Hát te ne menj vállalkozónak :D
Ráfizetnél!
"Hát te ne menj vállalkozónak :D"
mint írtam lóf***sz fizetésű állami alkalmazott vagyok. nem megyek el vállalkozónak.
"Még a patkány sem hagyja a kölykeit?"
Csak a férfiember.
Ezt teszi a közalkalmazotti munka az ember személyiségével?
Bszki én perelném a munkahelyem!
Olyan mintha Észak-Koreai lennél...
"Ezt teszi a közalkalmazotti munka az ember személyiségével?"
nem a közalk munka teszi ezt hanem a mindig is "aktuális minimálbérnek megfelelő" bérezés. HOgy soha egy fillérrel sem érek többet a munkáltatónak (én sem, meg mások sem)mint a minimálbér.
/ "Még a patkány sem hagyja a kölykeit?"
Csak a férfiember. /
Ott a magyar bíróság DÖNT 100-ból 99-szer ugyanúgy a nő javára...
Ha a nő úgy dönt, hogy megy, akkor mindent visz...
Üdv Magyarországon!
"Hadd fosszon ki a nő."
na engem aztán nehezen foszt ki. Mi a szart vesz el?
Mit? Lakásom nincs, kocsim nincs, érdemi ingóságom nincs---a szar állásom van és más nem.
Mit vesz el tőlem elárulod?
Te agyatlan. Ebből hogy akarsz két kölyköt eltartani? Ha a nő hozzád költözik a két gyerekevel, ki fog nekik kaját meg ruhát vásárolni?
Mert azt gondolhatod, hogy a ferje majd csak a kötelező minimumot fogja fizetni, vagy azt se.
Ennyi ésszel tényleg élnek emberek a földön?
Ja, a minimálbér 10-e körül már elfogy egy negytagu családnal. Ha a nő is keres, akkor kicsit később.
Hát ennek a nőnek valószínűleg csak a testi kapcsolat hiányzik, mást nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!