Szerintetek mennyire vehető komolyan a "Fogadd el magad" szöveg olyan emberek szájából, akik mellette sminkelik magukat?
Kibeszél itt egészségről? A kérdező csak a külsőt kérdezi.. Arra pedig ugyanúgy igaz a hiányzó fog vagy az undorító zsíros haj. Persze az egészségért teszed elsősorban, de ha két hétig nem mosol hajat (akkor már ocsmány zsíros a legtöbb esetben), az még ugyanúgy nem árt az egészségnek. De megmosod, mert megteheted és szebb. Ettől még lehetsz marha elégedett magaddal.
Sminkelni nem feltétlenül jelenti azt, hogy bohócnak fested magad. Kiemelsz vele egy-két vonást, akár csak a ruha szabásával. Az, hogy tudod mi áll neked jól nem egyenlő azzal, hogy elégedetlen vagy magaddal.
Meg egyébként is valaki árulja már el nekem, azon kívül hogy itt mindenki imád mindenkit sértegetni meg kötekedni, mi az isten baj van azzal, ha a másik kifesti magát. Nektek mit árt vele, de most komolyan. Ha neked nem jön be, ne gyere össze vele. Kész. Komolyan már fárasztó, hogy az embernek abba is filozófiai magyarázatot kell szőnie, hogy miért ken fel a fejére egy tetves alapozót. Isten látja lelkem, kívánom ez legyen a legnagyobb problémátok az életben.
1-es, ez egyrészt higiénia kérdése, másrészt másoknak is kárt okozol azzal, ha görény módjára bűzlesz. Nyilván, ha tiszta ragya valakinek az arca, érthető a smink, mert nem akarja elvenni mások gusztusát, de amikor semmi nincs az arcán, és mégis ráb*sz egy kiló sminket, az szerintem igenis probléma.
Én egyébként ezután a videó után gondolkoztam el ezen:
https://www.youtube.com/watch?v=VwocOWpcjVU
Ez a smink nem emel ki semmit, sőt szerintem teljesen odanemillő, és túlzásba is van véve. Legalább egy fogaddelönmagad videóban legyen tényleg önmaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!