Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki azért szakított a párjával, mert a az egyetem éket vert közéjük? Milyen szakon voltatok?
Figyelt kérdés
2024. márc. 9. 10:45
1/7 anonim válasza:
Egyetem? Ők ketten gondoskodtak róla, vagy az egyik. Semmi köze az egyetemnek hozzá.
2/7 A kérdező kommentje:
Tehát az egyik tanult, tanulósabb szakon, a másik könnyebb szakon tanult vagy már dolgozott, és elunta magát.
2024. márc. 9. 11:05
3/7 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy elunod magad ha szeretitek egymást kérdező.
4/7 anonim válasza:
Nálam az vert volna éket, ha a párom szerint én “könnyebb” szakon tanultam volna. Nekem ez abszolút lenéző, úgyhogy ez éket vert volna közénk. De ez megint nem egyetem dolga, hanem a másik gyökér felfogásáé.
5/7 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen, de az azért volt mert egyikőnk szegedre ment, mert oda vették fel, sajna semmelweishez nem volt elég a pontja, de én meg mentem BME. És a távolság kicsit zavaró volt mindkettőnknek, és így ritkán tudtunk találkozni, és semmi értelme nem volt.
6/7 anonim válasza:
3-as, dehogynincs. elég annyi, hogy az egyik félnek bssza a csőrét, hogy a másiknak kevesebb az ideje, mert tanul.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem szeretik egymást.
2024. márc. 10. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!