Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakdoga miatt szakított?
Barátnőmet nyáron ismertem meg. Én komoly kapcsolatra gondoltam és minden igyis alakult. Viszont párom pár napja kijelentette, hogy szakítani akar, mert nincs ideje mellettem a szakdogájára, a tanulásra. Kicsit beparázott, mert most hirtelen sok mindent kell csinálnia. Nyáron fog csak végezni
Nem tudom, hogy mit tanácsolhatnék neki. Egyáltalán nem szeretném elveszíteni őt.
Amúgy eleve nem töltöttünk együtt sok időt, hetente kétszer 5 órát kb.
Én már dolgozok, szóval logikus h neki kell rugalmasabbnak lennie. Viszont úgy látom h mégse tud
Kifogás. Én két szakdolit írtam meg, miközben a párom már rég dolgozott. Mikor meg megismerkedtünk éppen akkor szigorlatoztam.
Szóval ez csak kifogás. Főleg úgy, hogy még csak nyáron végez.
Találj mást. Ő nem akarja folytatni.
Mi a franc?? Most kezdem a szakdogámat, eszem ágában nem lenne emiatt szakítani a párommal...
Ez csak valami kamu hogy lekoptasson....
Csempéssz drogot valamijébe majd jelentsd fel az egyetemen és ha a kirúgása után sem akar veled lenni, akkor a nem a szakdoga miatt szakított veled (hülye kérdés, érted -> mi honnét tudjuk a választ?)
Amúgy meg hagyd, fiatal vagy, van bőven meríteni való az életben.
Bocs az offert: de komolyan rugtak mar ki valakit egyetemrol drogozas miatt?
Kb uresen kongana az osszes.
Anyukám három gyerek és munka mellett csinált meg még egy diplomát, és írt szakdolgozatot.
Én a helyedben felajánlanám neki a segítségemet, és támogatásomat.
Pl. egyezz meg vele, hogy kevesebb időt töltötök együtt, ha tanulni szeretne és ezt kívánja, ebben támogatod.
De a valós segítség szerintem többet jelent.
Akár segíted a jegyzeteit legépelni, ha ő diktálja neked, vagy bármi.
Ha csak kifogásokat keresel, jobb lesz, ha tovább lépsz szerintem...
Tény h igazatok van tényleg. Suli mellett dolgozik (ezt muszáj mert vmiből élni kell). Emellett diákszervezeti vezető. Szóval nagyon sok idejét ezek veszik el. :(
Bár fájó h engem dob el mindezekért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!