Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja szakított velem a barátnőm, De én semmi jelét nem láttam annak, hogy rosszul érzi magát velem, mással is volt már ilyen?
Érdekes,hogy ő szerinte ellaposodott a kapcsolatotok,de mégsem mutatta és a legrosszabb az,hogy nem is mondta neked,hogy hogy érez.
Lehetséges,hogy van egy másik srác a háttérben ,csak nem merte elmondani.Mindenesetre,sajnos el kell engedned,tudom,hogy nagyon nehéz.De mást nem tehetsz.
Szerintem csak nem vetted eszre, hogy mar hetek/honapok ota tavolodtok el egymastol.
Azert nem latod rajta a szenvedest, mert o mar a kapcsolatotok alatt tullepett rajtad, mert olyan hosszan orlodott benne a szakitas gondolata, hogy erre volt ideje.
Ettol nem lesz rossz ember, csak ahogy mondta, elmultak az erzesei iranyodba.
Én azért hagytam el, mert semmi szeretetet nem mutatott. Agresszív viselkedés, lekezelő beszéd. Nulla
normális kommunikáció, annak ellenére, hogy kezdeményeztem nagyon sokszor normálisan és megértően próbáltam közeledni. Volt pillanat, amikor elmondtuk miken változtassunk, még Én változtattam, Ő ugyan úgy semmin. Bármit csináltam nem volt elég vagy rossz volt. Inkább használt. Csak akkor állította, hogy szeret, amikor jó messzire voltam és telefonon beszéltünk pár percet. Volt bennem szeretet, de olyan taszítóan viselkedett, amivel egyáltalán nem tudtam azonosulni és nem maradt mit szeretnem. Nem volt másik férfi, de ő állította, hogy van. Mai napig nincs másik férfi...Tudta miért hagyom el, csak bűntudata volt, és talán így könnyebb lett volna elengednie, ha abban a tudatban van, hogy másik férfi miatt történik ez.
Velem is volt ilyen. Mármint én vagyok a lány. Az exem annyira elvakultan ragaszkodott hozzám, hogy nem akarta észrevenni a problémáinkat a kapcsolatban. Többek között ezt is, hogy úgy éreztem, börtönben vagyok. Folyton veszekedtünk, mondtam, hogy nem jó, nem jó, ő meg homokba dugta a fejét. Aztán egy idő után meguntam, és már nem is akartam helyrehozni, nem motivált semmi, hogy megmentsem a kapcsolatunkat. Pedig előtte pár héttel igen, én is próbáltam visszatérni hozzá érzelmileg, de nem sikerült. A kapcsolatból nagyon nehezen léptem ki, mert tudtam hogy megszállott az irányomba és rettenetesen nehéz lesz szakítani, plusz azután következő időszak: hónapokig zaklatott mindenhol. Így megtörtént, hogy én túlléptem rajta a kapcsolatunk alatt, és jött az életembe egy férfi, aki átsegített ezen az időszakon. Mert ha az exem azt látja, hogy egyedül maradtam utána, akkor sose hagy fel az üldözésemmel. De szerintem még most is reménykedik.
Az tök jó, hogy ti békésen váltatok el, de szerintem ennyi. Ha elmúlt, nincs mit tenni, csak továbblépni.
Olvasva itt a kommenteket, én is hasonló helyzetben vagyok. Én vagyok a nő, és párommal alig kommunikálunk, ritkán találkozunk, és kezdem úgy érezni, hogy hanyagol. Már beszéltem vele erről, akkor egy időre javult, de most megint semmi. Én pedig kezdem ezt unni...
Könnyen lehet, hogy a párod is így volt, az meg csak rosszabbítja a helyzetet, hogy észre sem vetted, hogy nincs rendben a kapcsolatotok.
Gondolom úgy fogta fel, hogy ezek szerint téged nem érdekel, tehát minek tovább folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!