Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pár napja szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fritz Roland kérdése:

Pár napja szakított velem a barátnőm, De én semmi jelét nem láttam annak, hogy rosszul érzi magát velem, mással is volt már ilyen?

Figyelt kérdés
(3 és fél évet voltunk együtt) És eléggé hirtelen ért az egész, Persze voltak hullámvölgyek, jobb-rosszabb időszakok, de én akkor sem éreztem úgy, ahogyan ő elmondta nekem. Nem 1 hónapon belül voltunk közösen nyaralni, utána szerelmesen enyelegtünk egy erdőben. stb.. Ő azt mondta, hogy ez egy érett döntés volt részéről, de hogy lehet az, hogy én nem vettem észre ezeket a dolgokat? Esetleg másik férfi lehet a háttérben? Egyébként azt mondta maradjunk barátok, és szépen megbeszélve váltunk el, de olyen kérdések még maradtak bennem. amiket mondtam.

2017. szept. 23. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na ez az, amit senki sem tud előre.
2017. szept. 23. 13:51
 12/14 anonim ***** válasza:

A szakítás csak neked vráatlan, és BIZTOSAN voltak jelek, csak te nem láttad.

Az exem még bőven azt hitte, minden rendben, mikor én már egyre inkább nem szerettem őt.

Hűvösebb voltam vele, elegem lett, hogy nem lehet vele semmit megbeszélni, mert hárít, vagy elhülyüli, stb.

Plusz kb. nem érdekelte, velem mivan, de ezeket nem is vette észre.

Én pedig meguntam, hogy hiába tépem a számat, aztán két hónap után kiraktam.

Persze, ő nem volt hibás, mindent jól csinált, én voltam a szemét, mikor szakítottam vele, és akkor sem hallotta meg, amiket magyaráztam neki.

2017. szept. 24. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Hasonlóan érezte a volt párom is magát, amikor szakítottam vele. Egyáltalán nem volt partner, csak élte a kis világát, amibe néha én is belefértem, azt gondolta hogy én már örökre ott maradok vele, se egy kis kedveskedés, se semmi, a közös célok is úgy születtek hogy én lemondtam az ő javára, én balga f a s z. Na mindegy, ő is nagyon váratlanul érte, de azóta rájött hogy miket is rontott el.
2017. szept. 24. 21:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat.
2017. szept. 24. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!