Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Messze kerültünk egymástól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Messze kerültünk egymástól nem volt időnk egymásra, szakított, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sajnos szakított velem a barátnőm, nem bírtunk rendesen találkozni ő nem ért rá és messze volt, nálam meg betelt a pohár és megmondtam hogy azért jó lenne látni 2-3 hét után pár órára is akár. Erre jött a szakítás a részéről, akkor még mellé beszélés volt, de mint kiderült leginkább emiatt mert így mindenkinek könnyebb lesz. 1 évet voltunk együtt, több mint 1 hónapja történtek a dolgok, nekem egy kis idő kell és nemsokára ott fogok tanulni városilag ahol ő is ( nem miatta ). Elzárkózott előlem, leginkább ezért hogy nehogy vissza gondolja magát hozzám és őt is megviselte a dolog. Viszont már azt hiszem gyógyulóban van eléggé a dolog, de én meg úgy érzem hogy neki futnék még egyszer a dolgoknak valahogy. Nyílván nem most, mert a helyzet nem sokat változott.

Ti hogy tennétek ezt? Újra visszahozni benne az érzéseket egy "véletlen" találkozás során?

2016. febr. 25. 13:03
 1/6 A kérdező kommentje:

Nyáron sokat voltunk együtt, utána költözött!

23F

2016. febr. 25. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Felejtsd el, meg volt az oka, hogy miért lett vége. Ne ábrándozz, hogy majd egy véletlen tali újra feléleszt valamit benne.

Amit elképzelsz, csak egyoldalú! Fogadd el a döntését és lépj tovább! Ne légy erőszakos!

2016. febr. 25. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Több mint egy hónap el telt,lehet van más az èletèben.Mèg kell kis idő,hogy ott tanulj.Szerintem nem fog össze jönni.Próbáld el felejteni.
2016. febr. 25. 13:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Engem igazából az érdekelne hogy mit lehetne tenni ha látom megint..
2016. febr. 25. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Megismert mást.Zárd le,törődj bele.
2016. febr. 25. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Mivel elköltözött,csak akkor fogod látni, mikor elkezdesz után bolond módjára koslatni,meg messziről kifigyelni,ugyanazokra a helyekre eljárni direktbe,szóval ne legyél már beteges.
2016. febr. 25. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!