Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Messze kerültünk egymástól nem volt időnk egymásra, szakított, ti mit tennétek?
Sajnos szakított velem a barátnőm, nem bírtunk rendesen találkozni ő nem ért rá és messze volt, nálam meg betelt a pohár és megmondtam hogy azért jó lenne látni 2-3 hét után pár órára is akár. Erre jött a szakítás a részéről, akkor még mellé beszélés volt, de mint kiderült leginkább emiatt mert így mindenkinek könnyebb lesz. 1 évet voltunk együtt, több mint 1 hónapja történtek a dolgok, nekem egy kis idő kell és nemsokára ott fogok tanulni városilag ahol ő is ( nem miatta ). Elzárkózott előlem, leginkább ezért hogy nehogy vissza gondolja magát hozzám és őt is megviselte a dolog. Viszont már azt hiszem gyógyulóban van eléggé a dolog, de én meg úgy érzem hogy neki futnék még egyszer a dolgoknak valahogy. Nyílván nem most, mert a helyzet nem sokat változott.
Ti hogy tennétek ezt? Újra visszahozni benne az érzéseket egy "véletlen" találkozás során?
Nyáron sokat voltunk együtt, utána költözött!
23F
Felejtsd el, meg volt az oka, hogy miért lett vége. Ne ábrándozz, hogy majd egy véletlen tali újra feléleszt valamit benne.
Amit elképzelsz, csak egyoldalú! Fogadd el a döntését és lépj tovább! Ne légy erőszakos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!