Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántalmazó férjemtől miért ilyen nehéz az elszakadás?
2 éve ütött vágott. Sajnos sokáig bírnom kellett mert a szülés után kiszolgáltatott helyzetbe kerültem. A gyerekem végre bölcsis és saját házba kerültünk.
Tudom hogy jól tettem a szakítást végre szabad vagyok. Van állásom, otthonom, és szeretben tudom nevelni a gyerekem annélkül hogy féljek hogy ököllel szétverik a fejem mert nem alszik a gyerek.
Eleinte megkönnyebbültem de egyre nehezebb. Erre vágytam évek óta négis rosszul vagyok. Folyton sírok, úgy érzem hiányzik aki volt még szülés előtt. Mikor lesz jobb?
Ezt is átérzem velem apám nem beszél mert "elhagytam egy ilyen jó férjet", tudja miért tettem "nem voltM elég türelmes".... soha többé nem akar látni a gyereket is csak úgy ha a volt férjem viszi fel. Utcán nem köszön...
#11 komolyan nem értem az ilyen embereket. Rám ex anyós/após néz mai napig így, mert otthagytam a fiukat, tönkretêve ezzel a karácsonyukat, ők mit éltek át. Először el sem hittem, amit hallok, valaki ezt képes komolyan gondolni? És amit én átéltem hónapokig?
Exférjem mamája egyszer szintél felhívott, hogy engem agyon kellene verni, mert pocsék feleség voltam, jó is, hogy megszabadult tőlem az unokája. Itt mar csak nevettem és mondtam, hogy mama el vagy tévedve, én szabadultam meg a hazug unokádtól.😃😃
Én se értem őket. Sajnálom hogy ezeket kellett megélned.
Nem is értem miért a sértett fél a hibás...
És akkor jön a családsegítő hogy én hogy sértettem az apai jogokat mikor elszöktem.. Mondom "Gyerekkel a kezemben megvert! Ott kellett volna maradnom?!" Nem, hát ő nem ezt mondta. De van erről bizonyítékom, mert nondani mindent lehet?"
Anyám is azt mondja hogy lehettem ilyen hülye hogy vele maradtam, meg megérdemlem ami történt. Ezt mondja, de segítettek elszökni, megvédtek. Azóta rendbe jött az életem, ex is egész elkopott.
Erős vagy Kérdező! Mi anyák ha kell sokkal erősebbek vagyunk mint hinnénk! Maradj is ilyen, sose inogj meg! Ha hiányzik, emlékezz arra miket tett. Teljesen ne zárkozz el egy új kapcsolattól, nő vagy te is, bizonyara vágysz egy társra. Én miután elhagytam találtam meg az Igazi szerelmet, pedig én is ugy voltam vele hogy évekig a közelembe nem jöhet férfi, még szexre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!