Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz szakítani?
Figyelt kérdés
Régóta nem vagyok boldog vele, sokszor átgondoltam, csináltam mellette/ellene listát (5 db jót tudtam írni és 20 db rosszat...) és mégse tudom megtenni hogy szakítok vele...Kicsit magamat is okolom ezért, hisz megtudtuk volna beszélni mielött így elfajul a dolog, de pont ezaz hogy nem lehet vele beszélni mert egyből kiakad, ordibál... A lényeg hogy eljutottam arra a pontra hogy szakítani akarok, de amikor elötte állok valahogy nem megy, nem tudom megtenni...miért? :/2017. júl. 17. 10:26
1/4 anonim válasza:
Sokszor van, hogy a szakítani akaró nők sajnálatot éreznek. Arra gondolnak, hogy "mi lenne szegény kis macifüllel nélkülem?". Pedig köztudott, hogy a pasik sokkal könnyebben emésztenek meg egy szakítást, általában már másnap masszív csajozásba kezdenek. Te nem érzel ilyesmit? Hogy nem szeretnéd magára hagyni, azért inkább sajnálatból vele maradsz? Ez nagyon gyakori.
2/4 A kérdező kommentje:
Én voltam neki az első, és rengetegszer tudatja velem hogyha én nem lennék neki abba belehalna (persze ezt nem aranyos módon, inkább manipulatív, öngyilkosságra készülő módon tudatja...) Szóval van abban valami amit mondasz, kicsit sajnálom is, de nem csak ez, valami mindig visszahúz, mintha hiànyozna, pedig már nem szeretem...nem érzek iránta szerelmet...
2017. júl. 17. 10:44
3/4 anonim válasza:
Egy párkapcsolathoz két ember kell. Egymagad is nyugodtan felmondhatod a szerződéseteket.
Ha nem hallgat meg, akkor nyújtsd be neki írásban, elektronikus formában is!
4/4 anonim válasza:
Áh, az ilyen emberek rohadtul önzők és gázosak, hülye idióta excsajom ugyanezt csinálta, állandóan sajnáltatta magát, öngyilkossággal fenyegetőzött, amikor le akartam lépni, én persze sajnálatból nem hagytam ott, a végén meg még ő volt az, aki társkeresőzni kezdett mellettem, és összeszedett egy nyominger mikrof@5zú kis törpe náci kretént, és lepattintott :D
Szóval ne legyen benned se sajnálat, se részvét, az ilyenek nem érdemlik meg, dobd ki a francba. És jegyezd meg jól: az önfeláldozásnak és jószívűségnek soha nincs jutalma, senki se fogja ezt soha semmire értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!