Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek az emberek szakítani? Miért olyan nehéz?
Figyelt kérdés
ha már nem az igazi a kapcsolat sok a probléma , nem szerelmesek csak megszokás ..sokan akkor miért nem mernek szakítani..pedig olyat is ismerek akire várna más is és mégsem....2015. jan. 27. 07:13
1/11 anonim válasza:
Ebben a helyzetben nem tudom.
Annyit igen, hogy van, hogy csak a külső szemlélő (aki valamelyik félre vár) lát bele ilyeneket egy működő kapcsolatba. A mi kapcsolatunkat is hányszor támadták, hogy megszokásból vagyunk biztos csak együtt, meg ha valami probléma felmerült, akkor hogy hát ha ez a probléma felmerült, akkor már biztos nem az igazi a kapcsolat és blablabla.
Amennyiben viszont kimondja a kapcsolatban élő személy is, akkor tényleg nem tudom. Semmi értelme akkor már, de gondolom sokszor kényelmes a megszokás.
2/11 anonim válasza:
Haza beszélsz? Nem csak nehéz!
Kommunikáció, kompromisszum, felelősség!
3/11 anonim válasza:
Remélhetőleg egy családba látod bele ezeket a gondolatokat! Vagy mert onnan a pali ezzel beetetett!? Hogy milyen sz@r a kapcsolatuk.
4/11 A kérdező kommentje:
van egy barátnőm aki régóta együtt van a pasijával de nem azt kaja már rég tőle amit szeretne..de nem szakít ..nekem meg van egy fiú ismerősöm aki szerelmes a barátnőbe és a barátnőmnek is tetszik ..sőt talán már ő is többet érez..de nem képes egyszerűen szakítani...pedig látszik hogy nem boldog és mindig el is mondja mi a baj......
2015. jan. 27. 07:35
5/11 anonim válasza:
Szerintem inkább a félelem az egyedülléttől, jobb a biztos rossz, mint egyedül maradni, felmerülhetnek még az egzisztenciális gondolok is, nincs hova mennie az illetőnek, esetleg közös hitel, stb. Ha van gyerkőc, az is visszatartó erő lehet. Számos oka lehet, ha tanácsot kérnek tőlem, kompromisszumra, kölcsönös elfogadásra szoktam sarkallni az illetőt. Persze ha én mondom vkinek, h valami nem stimt, a "hagyd ott a francba" jellegű tanácsokat kapom. :D
6/11 A kérdező kommentje:
van hová menni az illetőnek , nincs gyerek se hitel.. örülök is neki...amúgy azt mondja jól elvannak így a hétköznapokba de akkor se olyan mint kéne...és ő is mindig erről a másik férfiról ábrándozik..de a fiú csak vár--de kitudja meddig.
2015. jan. 27. 07:47
7/11 PearlDiver válasza:
A kulcsszó a megszokás. Illetve ha nincs különösebb konkrét indok amiért szakítani lehetne, akkor azért nem könnyű... Minél régebb óta tart, annál nehezebb. A dohányzás is káros, mégis mennyien próbálnak eredménytelenül leszokni, az ember már csak ilyen állat.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem megszokás. Én azért voltam képtelen sokáig szakítani a volt pasimmal, mert nagyon-nagyon szerettem, és hiába volt csomó gond meg vita, egyszerűen nem tudtam volna elképzelni nélküle, olyan...ijesztő volt. És nem az egyedüllét, hanem az, hogy lehet, hogy már soha többé nem fogom látni...
9/11 A kérdező kommentje:
De akkor a barátomert a masik fiúert a csaj is miért van odáig?
2015. jan. 27. 09:51
10/11 anonim válasza:
Nem tetszik neki annyira :) Szerintem hagyd, Ő dönti el, hogy mit szeretne csinálni. Annyira mégsem lehet rossz, ha mégis a kapcsolat mellett dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!